-> myschaak: kdopa se s tim ma srati Neee, ja jednu cernou mam... Ale jak mi Nwkt pripomel, stejne asi "nahodou" ztratim SPZ a necham si udelat ty novy...
-> VooDoo- Ondris: no vinu dali tomu chalanovi na favorite ..... ked vybocil bes smerovky a bez toho aby sa pozrel do spetaku tak som bol tesne zanim ....a v 110 km/h som uz nemohol robit nic ine ako to strhnut do lavej strany ale nepomohlo .....ja rozbity cely predok na favorite .... rozbite zadne svetlo a puknuty naraznik
-> mischo: podle toho jak to vidim tak už si byl u něj zezadu v předjíždění a on tam vjel zrovna co? Jak to vidíš se zaviněním? jestli dával blinkr tak počítej s tim že to je i tvoje vina. mě se stalo na motorce něco podobného ale ne s kombajnem. A mam zákaz řízení na 12měsíců.
-> ZbyŠek: bola kolona kvoli kombajnu ..... asik 4 auta pred autom ... tak sa islo predbiehat a chalanisko ktory bol tesne za kombajnom ...sa rozhodol predbiehat ale nepozrel sa do spetneho po naraze s nim estre do auta zo zadu narazil aj ten kombajn