-> petr s: dle mne by vacka stejne mnela bejt OK pac nic neklepalo a kdyby mnelaprasknut tak sila by musela jit pres kola do pistu a z pistu pes ventyl na vaku a kdyby mnela prasknout vacka tak ten vetnyl by musel bejt nakasu ne?
-> petřík: tod tym bude len spinka ale mozno sa dostane aj k nejakemu zabruseniu....urcite nei su podpalene pac auto jelo normalne a pokryvene by stejne nemaly byt pac kdyby li pokryvene tak by se s toho lial ten benal a neprestal by
-> gabo00000: vzhledem k tomu že to má omezovač otáček to asi těžko někdo přetočil ... napadá je jediná možnost ... buď se to někomu potkalo a nebo tam je blbě danej rozvoďák...
-> gabo00000: jeslti nejsou ventily ohle tak je zkus zabrousit, jestli prestanou tyc je to OK, jesli nejsou praskle tak se daji srovnat na prasaka kladivem, i takove motory znam ktere jezdi bez potizi....jinak trosku to slzet muze i tak to bude jezdit
když už nic jinýho, když jsem přišel domů z roboty, namontoval jsem na blatníky ty crazy gumový špalíky a následně na ně posadil nárazník a do čela jsem zkusmo namontoval přídavný dálky
-> petr s: takze ked som nalial benal do vyfukovych kanalov kazdy ventyl tiekol ..stlacil som kazdy 1x prestali ..nalial som do sacich 1netiekol 3 tiekli..stlacil som ich raz 2prestali jeden slzy..podla mna len spina ..stejne tedkom nemam prachy na inu hlavu tak asi zajtra vyndam ventyli a ocistim ich a pak poskladam a uvidim co to udela aneb nevim
-> Tampajs: ziadne cukanie nemam a vysvetloval som uiz ze opla mam na denne jazdenie a nemam o tychto veciech dnes nejak potrebu pisat a hlavne nemam naladu
-> petr s: bohu zial len teraz surne potrebujem vediet ako zistim zda mam v hajzlu ventyli..pac zitra dem na srotek a bud musim vzit celu halvu aneb jenom vahadla
-> VeTëV: aneb kvalitni a levne auto ktere je bez problemu. ale nevim proč jsou tady pořád nějaké problémy ;) palivova pumpa, brzdy, koroze boudy, teď motor ;)