Tuner#2 22.07.08 11:07:55 napsal: -> gabo00000: Alespoň víme, že i když je vlečka na kaši, tak ale díky spoji s podélným kolo neupadne o tom se může kyvce jen zdát
A teď Syny do mě Nwkt 22.07.08 11:09:37 napsal: -> Tuner#2: Ty už mu dáváš skoro stejnej kopr jak já po ICQ Vždyt ho nechte chudáka
Když vemu kolik jsem osobně vyděl uhnilejch kyvek a vleček tak vlečka bezkonkurenčně vede.
Brácha včera projížděl s plnym autem přes jeden nepěknej hrbol a když se auto zhouplo jen na dvou kolech křížem, tak jedno rameno nevydrželo, tak jsem na to v 16:00 vlítnul a v 18:30 brácha odjížděl po svejch, docela sem si máknul
-> venni: no vždyť ono to o moc víc nebude... nehledě na to že nevidim duvod :) tmelit a stříkat to bude tady nebo i i o 5cm níž a nemusí se s tim stříhat. já to teda budu dělat taky tak velký jak sem ten lem koupil
-> Samantus 20.07.08 23:11:27: je to pěkné,ale proč ty lemy neobkreslíš a neodstříhneš?Když to není schnilý až tak vysokoko tak stačí udělat cca 10cm na výšku.
-> Syny: -> Matthes z TechWebu: vbehol mi do cesty no.... už sa nedalo nič robiť.... odniesol to spodný roh pravého blatníka, vytiahol som ho už asi po 100x rukou, aj tak sa bude meniť :) Škoda toho psa...ani neviem čo to bol zač...už som sa tam nevracal.
-> 105: dobry sefe..zitra do toho sednes a cestou ke Krupařovi se ti to rozpadne:-D...ci to cely rozřežeš a pak se budes divit..radsi ssebou vemu lopatku a smetáček ..ne v pohode kamaradi
-> Klubko_: Nezlob se na mě, ale tohle je humus...to že už ten lem byl vařenej po 2hý vypovídá a kvalitě ošetření...taky sem to jednou dělal...po praseti měnit navařenej "novej" lem řízlej na vrakáči co schnil po půl roce...ale že bych to dělal takhle strašně ? uříznul sem to i s tím jeho pneudopertlem sikovkama a udělal novej pertl a navařil vejš a žádnej problém... svářet lem na tupo je kravina se to pokroutí jak prase když se s tím člověk nesere půl dne...