skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 118351 až 118400) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> Samantus: celkom pekne sa ti to podarilo opravit...vobec nevidno ze to bolo menene?
Tak už mám konečně udělané rozvody na své Š125L ... to je včíl tak krásný zvuk !! 

dneska jsem shodil blatníky a čelo, páč budu dávat nový, který už jsou u lakýry
-> Borin: vzhledem k tomu, ze ten lem uz jednou menenej byl, tak sem ho tam nemohl dat celej novej, tak sem to udelal takle. Odrezaval sem jen to co bylo rezavy. A esi myslis, ze bych to mel varit natupo, tak tolik casu a nervu sem tomu rozhodne venovat nechtel.
-> dna69: Tak teda včera no. :o)))
-> Fén 21.07.08 00:02:00: a to jsi stihnul dnes za 2 minuty??
wow

Já dnes betonoval základy pro novou část dilny a dále se rozhodl, že feldu si přeci jenom vyvařím raději sám. :o)
-> Borin: náhodou nech bejt, Klubko je dost šikula a v reálu to není vůbec špatný....mám od něj vyvařený celý auti 

a takhle nejak pred akci
pohonny hmoty se vozily drive f sudu na korbe a fotim si skoro kazdej mrd co doma delam
pohonny hmoty se vozily drive f sudu na korbe a fotim si skoro kazdej mrd co doma delam
-> Samantus: jeste povarit kolem tlumicu by to chtelo 

-> Samantus: a kde v tom vozíš ty pohonný hmoty?? na korbě??

-> Samantus: Sikovny 

-> Borin 20.07.08 23:04:15: jeste nekric - pockej az se do toho vlozim ja 

-> Samantus: Já dělal lemy na feldě předminulej výkend...se divím že si to fotíš, já na to nemám ani pomyšlení 

dneska byl nejakej lemovej vikend, taky mam dva za sebou:-)
-> Klubko_: 

-> Max: Ale tohle je docela nářez
humusnějc "vyměněný lemy" sem ještě neviděl...

-> Klubko_: no ved práve ale kebyže to napíšem na čisto slovenskom fóre ,že vydrbal som sedačku tak na mňa všetci udivene čumia čo som za uchylaka

-> Borin: každej vyměňuje lemy po svym no... 

-> Klubko_: hezký...já vařil formana minulej tejden....bez tý falcovačky to jde o dost pomaleji...
-> Klubko_: Co to je ???
-> Samantus: aha,tak to já radši číst nebudu, třeba bych se dozvěděl něco co nechci... :-)
Ale pro mě seš pořád samanťák,neva ?
Ale pro mě seš pořád samanťák,neva ?

-> Flegm@tik: a co to znamena ve slovenstine? Vydrbat je budto vycistit anebo nekoho oprcat
anebo s nekym vymrdat 

-> Max: uz je na case ho zmenit, je tu jeden thread, kde se resi kdo je vuco skodovkam, vykuk, srdcar, curak a dalsi nevim..... Tak sem prej ten curak:-)
mne sa zase neskutočne páči ten rozdiel v zmysle slova vydrbal na slovensku a v čechách

-> Syny: Jen je zasral jak do toho lezl v montérkách 

-> Čurák: hele proč máš jinej nick,moc se mi nelíbí....
-> Borin: tak to bych si fakt do auta nedaval 

-> dna69: Já vím...
Ty sedačky mě taky vyrazily dech...holt auto po ukrajinci a ještě po bouračce stálo 2 roky pod stromem...

-> Borin 20.07.08 22:16:52: nenapsal, ale teď ses proflák 

-> Borin:

-> Pavel P.: Ty si koleduješ o přestlamu a rozšlapání erka na spalovák

-> dna69: To je dobře že si nenapsal že sou ty sedačky ode mě

-> dna69: zemědělec řikáš?? nj to bobrin je takovej jezedák

-> Borin: od jednoho borce kousek od Hradce
ještě mi je pomoh nacpat do auta
-> Matthes z TechWebu: nějakej zemědělec nejspíš... patrně v tom vozil všechno možný
už jsou krásně čistý a co nejdřív jdou do auta

-> Matthes z TechWebu: nějakej zemědělec nejspíš... patrně v tom vozil všechno možný

už jsou krásně čistý a co nejdřív jdou do auta

Ja se dneska po roce projel v samantine:-) ze zacatku nesla natocit, tak dostala jiny kabely a byl klid
-> Borin: Nekdo kalil no ... nebo kálel? 

-> dna69: Fuj kde si sehnal tak zasraný sedačky ???

Dneska jsem si taky máknul... pořádně jsem vydrbal čerstvě přivezený sedačky. Rozdíl je vidět na první pohled 

-> 105: nasrat