skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124183 příspěvků (zobrazeno 118951 až 119000) od 06.12.2007 do 09.05.2025, založil/a iDawe
-> M@rtin: spí i bez peřiny

-> MATTESS: tak ho přikrej peřinou, jen ať v klidu spí dál ...

tak mi ráno lehnul komp..........
-> petr s: tunel nekope.. ten mu vyhrabala jeho krtek na zahradě... gabooooo se jen protáhnul jak žížala 

-> gabo00000: Pokud chceš peníze tak jedině se samopalem naco kopeš tunel?
-> gabo00000: a uz ste aspon u trezoru?
ja uz od pondelka rozbijam banku a dnes sme doslova a dopismena rozbijali serverovnu

-> Syny: Vole, tak nevim cos všechno dělal
-> Nwkt: Dobře... 170

-> Nwkt: Dobře... 170

-> David29: Ja teda nevim jestli ty pri vymene kotouci a desticek odvzdusnujes brzdy 

-> David29: 120? To přitlač 

-> Nwkt, Syny: Já už to totiž celý vidim.. ve 120 na dálnici, jak si Syny řekne "kurva, jestli já sem to odvzdušnil?" 

-> Nwkt: spis ve vozejku 

-> David29: Vzadu na kouli se ti nic nestane 

-> Syny: Když to nebude brzdit.... máš mě na svědomí 

Konecne sem se po roce dokopal k tomu vymenit kotouce na bilej shade, takze do Hrochace uz budeme brzdit krasne
A taky sem si zamluvil na cestu vozejcek 

Dneska sem dělal nějaký nezajímavý domácí práce. Krom toho sem konečně implantoval kontrolku sepnutého větráku do budíku teploty vody. ( Do kulatýho budíku. ) 

v nedelu jsem si vymenil lem na nasem new car,podbeh sem si vyrobil sam

no já jsem se konečně pustil do formiče...
-> J3STER: jj taky jsem ji měl z vrchu takže na letmej pohled nebyla vidět... našel jsem ji až pohmatem
strejda mi říkal že se tudy kradíval benzin - pod to se dal pekáč a už se jelo

...
-> Mr.Lumpy: Ano, díru jsem našel pohmatem hned u nádrže. Byla mrcha z vrchu, velká asi tak na tři prsty. Měl jsem tam benzínu lehce pod půlkou.

-> J3STER: myslíš to koleno mezi hrdlem a nádrží? jestli je to ono tak mi taky prasklo... vyteklo mi 1000 kč na zem
-> Matthes z TechWebu: jj to bylo taky dobry ;)
-> suri: dík je to len druhá vrstva .... dám ešte jednu lebo kde tu ešte slabučko presvitá syntetická základovka.
-> MOLSO: krasa
-> MOLSO: pekne 

-> aDAm:
Nebo jak se chtel napichnout na telefon ... vylezl na sloup. Cervenej áááááááááá ... tak modrej áááááááááááá ... tak cervenej áááááááááááá ... tak oba najednou

-> zidlik: něca jako homer simpson...ta voda neteče, podívam se do hadice...aaaa...zase to neteče podívam se druhym okem...aaaa...;)
no doprdele a ted sem si ještě ktomu spálil jazyk vo hranolku
mě to vtý práci dneska tak sere to si napíšu za dnešek aspon vo 5 hodin práce víc

-> Gryzly: tohle byla taky vod karcheru ale zmáčknul sem to jenom na chvilku tak se to asi nestihlo pořádně natlakovat
-> zidlik: Ty jo to máš štěstí, Já mám wapku od Kärcheru a ta by ti ten xicht asi roztrhla.
-> Pavel P. 07.07.08 21:42:59: To je deLorean a ty s ním cestuješ v čase?
-> Pavel P. 07.07.08 21:42:59: To je deLorean a ty s ním cestuješ v čase?
to nevim
vono to nák nechtělo stříkat a když sem se do toho podíval tak to stříkat začlo
ale asi dobrý akorát mě bolí huba a chcala mě krev z nosu

-> zidlik: V navodu neni napsano nepouzivat na domaci zviratka?

já si dneska vomilem stříknul vapkou to ksichtu a docela do bolí

změřil sem patky na rám:)
-> Syny: já? jeden.. tohle je otce. 

-> FORM: woe zacina tu tu byt jako na www.veteranforum.cz ... tam si taky rikaj kolego
jenze tam s rozdilem ze vetsina z navstevniku vi prd 

-> Pavel P.: kolik mas tech pekacu tyjo?
trochu jsem umyl a naleštil naší vyšisovanou 120ku.. leštěnka z roku 68 dělá zázraky

-> Klubko_: Ve Vyškově mají prd, tak jsem dvě kolena obědnal v jednom internetovém obchodě.

-> J3STER: to koleno se da bezne sehant v mototechne. Aspone teda v olomoucu
Já jsem dnes definitině zjistil co stojí za únikem téměř celé poloviny obsahu benzínové nádrže
. Ano je to gumové koleno.....náhradní nemám
, ale něco by mělo být na cestě
.