-> Matthes z TechWebu: Jinak teda ta kvalita druhovyrobnich ramen stoji za prd, sice plech tlustej, ale naohybani nic moc, musel sem to dorovnavat podle tech vyztuh
-> gabo00000: auto štangl tady v okolí nějak není, takže jsme to skusil v jediným obchodě co se zabývá opravama a prodejem dílů na tyhle auta a mají my volat až seženou, uvidíme, byl jsem se tam psát v pátek odpoledne
-> gabo00000: nový dávatž nebudu, nevím totiž kde bych je sháněl a ty starý nejsou nijak extra porezlý, jen holt pokřivený...koukej jak se to podařilo vyrovnat, předtím to mělo takovej strašně neurčitej tvar
-> MOLSO: to vis, ty od vyroby vytjuuneny seriovy rapidy. Doufam, ze se tam treba jen pretrhl retez rozvodovej retez a nejak namotal, protoze sme zkouseli otocit klikou klicem a nehne se to ani trochu. A ten motor se zastavil nejak moc prudce, zadny znamky pridirani nebo pokles vykoneu nebo tak neco.
A takhle jsem našel jeden zajišťovací kroužek v v manžetě.....by mě zajímalo kde ho budu shánět. A ty kovový kolečka který slouží jako vnitřní kryty a zároveň se na ně přichytávajímanžety jsem měl stejně poohýbaný jako Gabo000 , ale podařilo se mi je vyklepat do použitelnýho stavu
já sem dneska dělal na 125tce zběžně sem nasadil náboj na předku s chladákama a novejma kolečkama a je to luxus:)) a na litru sem nasadil opravený kola a vyměnil svíčky a když sem je viděl tak sem se přestal divit že se tomu nechtělo moc jet, upálený a eště ke všemu na jednom válci uplně jiná svíčka
jinak tomu nic nebylo jen blbě zapojený jsem to měl kdysi, proto to nešlo až včera psal Lájoš že to má bejt jinak tak jsem to šel zkusit a ono to maká.
-> Pavel P.: To feldu s řídící jednotkou a reduktorovým startérem taky . Ale jinak mašinka je to pěkná, snad ti to bude sloužit. Radši si ale voz sebou klasickou cívku.