jinak tomu nic nebylo jen blbě zapojený jsem to měl kdysi, proto to nešlo až včera psal Lájoš že to má bejt jinak tak jsem to šel zkusit a ono to maká.
-> Pavel P.: To feldu s řídící jednotkou a reduktorovým startérem taky . Ale jinak mašinka je to pěkná, snad ti to bude sloužit. Radši si ale voz sebou klasickou cívku.
-> Pavel P.: nic jen jsem to zaměnil za tu cívku postřehy celkem zajímavý hlavně to chytá na brnknutí a jde pěkně za plynem... a na volnoběh to jede krásně potichu a plynule
Já konečně nandal nandal tlumič na bugynu a vykuchal nějaký divný udělátko na spoření benzínu pod karbcem (hned mám lepší pocit ) fotky výfuku v kartě. Dal sem tam i nějaký starší strašně rozmazaný videa...
-> Maxx: jaktože prusrer ? na starý auta nemusej bejt už originální díly výfuku tak to snad nevadí ne ? no písni mi o tom do zprávy nerad bych měl problem...
-> petřík: jj dnes ti o tom napisu podrobnosti jen se na to kouknu v praci jo hlavne na tom vyfuku je vyrazeno Suzuki ....Futaba CZ a vyrobni cislo tak to obrus ! jinak z toho muzes mít pruser jak swine....
-> Maxx: Nevim co přesně myslíš tim FCZ , ale jinak na suzuki to je. Akorát nevim která tunerská duše zase vymyslela termín rezonátor. Je to normální plnopruchozí tlumič... rezonátor zní jenom víc odborně natož pak dinamizer to už je pak skoro jako když řeknu kondenzátoru kapacitátor
jinak ty o tom něco víš ? Na co se to dávalo třeba a tak podobně?
-> Max: ty brdo, co to je? To cerveno zluty se povesi na ty 2 trubky a muze to jezdit do stran, ale ne co to je? To je jak kolejnicovej minijerab na vatahovani motoru do garaze
tak jsem si připravil plnoprustřel na Kadetta na tu záplatu na trubce nehledět ta trubka se stejně zkrátí podle potřeby až to budu pasovat na auto a tahle část tam na 99% nebude . jinak je to normální plnoprůchozák s výstupním otvorem 69mm...
Pavel P. 24.06.08 23:33:42 napsal: -> Klubko_: nějaký prašivý fáčkoFORM 24.06.08 23:43:21 napsal: -> Klubko_: Hliníkové zdvihací tyčky,měly by být na sacích ventilech kvůli příznivější roztažnosti a nižší hmotnosti.sem si ot myslel, ale nebyl si jist. Este sem je nevidel