skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124288 příspěvků (zobrazeno 120401 až 120450) od 06.12.2007 do 10.06.2025, založil/a iDawe
tak včera sem se nažil ladit motor v šáde, nabral sem 99ku u benziny za 200 a nic tam nezbylo,a ještě to není ono, nechce se mu jít ve vysokejch okolo5000 a vejš nende ani omylem, asi se budu musem podivat na trysky metodou pokus a omyl a ještě po desetinkách hejbat rozdělovačem, to zas bude peněz za benal

ale to hovno bolo k teme... "co som spravil dnes"... hovno 

ako je mi to sumak ze to je zmazane ale pobavil som sa natom dost slusne 

ZbyŠek: abys ses s toho neposral 

-> D00little: ja nemam co :) Ja v tom mam uplne jasno...
-> Syny: to pochopis casom

-> D00little: tak je to jednoduchy... Bud obrazky tohodle kalibru vadi nebo ne... Me je to srdecne u prdele, ale pokud U-Geen maze to co sem sem dal ja i Majkl, tak je spravny aby smazal i tohle... Navim proc by prispevek odeme nebo od majkla mel byt neco min nez od tebe 

-> Majkl: 

-> Pavel P.: mas u me minus 

Syny 26.05.08 16:06:54 napsal:
Zajimavy je ze Majkolovo "kolaz" havlika a pyromana vadi, kdyz sem sem ja tehda dal v afektu rit, tak sem dostal jeste napomenuti od hlavniho :) Ale hovno, to nikomu nevadi... no vidis a ja sem zadne napomenuti nedostal... zrejme nabuduce budem musiet prudit s vecsim hovnom a najlepsie s celym kosikom koblizek
Zajimavy je ze Majkolovo "kolaz" havlika a pyromana vadi, kdyz sem sem ja tehda dal v afektu rit, tak sem dostal jeste napomenuti od hlavniho :) Ale hovno, to nikomu nevadi... no vidis a ja sem zadne napomenuti nedostal... zrejme nabuduce budem musiet prudit s vecsim hovnom a najlepsie s celym kosikom koblizek

-> all: co ste to za chlapi ze sa bojite hovna?
-> U-green.: sorry ze si si od toho hovna musle umazat ruce prave ty, mala to byt recese....ale vidim ze virt uz dlhsiu dobu je len semeniste plne konzervativnych prudilov a inak to uz asi ani nebude

-> Bohyn: 

-> Majkl: nj já tu obludu nějak nesleduju abych to veděl

-> Pavel P.: to uz jsem mel v besinach 

-> Majkl: už jsi koupil novej motorek na otvírání kapoty?

tak to sme dvaja ja tiez susim, dnes som ho bol akurat obracat
to je tatík

Sušim seno :D VE středu by sme mněli svážet tak hodim foto 

26.05.08 20:31:09 co to mas za trpaslika v kufru? ;-)
jinak ja jsem zakoupil jeden detail na motor a upravu exterieru doufam k lepsimu :)
-> Mantrabeach: na doksech porovname novinky :) i kdyz ja delam ted jen designove upravy :)
já dnes dodělal dvě extra vylepšení v motorovým prostoru(výkonový
),ale to vše až na doksech 

Zapojil som svetla, a menili sme brzdove dosticky na tej vedla stojacej cervenej shade, aj ked co ztoho vypadlo sa velmy brz. dosticky nedaju nazývat

-> minno: kocku na nastavovanie geometrie inak ramena u nas sa daju zohnat je to prense rovnake ako origo
-> D00little: 26.05.08 00:05:43
prosimte smaz to vzdyt je stoho akorat tak na bliti !! FUJ

prosimte smaz to vzdyt je stoho akorat tak na bliti !! FUJ

-> FORM: no my jsme původně měli odevzdávat 4.6. ale na zadáváku bylo 26.5 bez dalšího vysvětlení...tak nezbylo se přizpůsobit.. dneska jsem se to odevzdal,tak uvidíme no :-)
Zajimavy je ze Majkolovo "kolaz" havlika a pyromana vadi, kdyz sem sem ja tehda dal v afektu rit, tak sem dostal jeste napomenuti od hlavniho :) Ale hovno, to nikomu nevadi...
-> D00little:

-> Max: To se máš, já dneska začal sepisovat bakalářku, mám na to tedy ještě měsíc, ale už se to blíží....
no já jsem před půl hodinou vytisknul diplomku,abych to mohl dát zítra svázat a odevzdat 

Dneska jsem zkrasloval motorovy prostor
Já jsem dneska pěkně prosím vyhrál sprint nad octávií 1.9 TDi 74KW :) nojo ta vychloubavost je hrozná

-> pistaa: mn oja doufam ze nebude vadit mezera 2mm na sirku navic u kostky...
-> Syny: mam hovorcu
fakt na milimeter take ako origo..osobne somt o rpeveroval

-> Syny: dla mna a skusenosti je to uplne jedno nepoznal som rozdiel a ak sa to vystuzi je to super a nekruti sa to
ake kocky myslite?
-> suri: u vas maju taketo fajne ramena? by som aj ja bral :)
-> suri: u vas maju taketo fajne ramena? by som aj ja bral :)
-> Syny: volu v kocke som pre teba skusal extra kocka tam ide na milimeter presne ostatne aj otvory na buchty a ucytenie tlmica krasne sedia plech je hruby dostatocne cena 350sk kus
-> suri: tak to je to co mam ja, az na to ze u me je vule na kostce...
ja ted udelal 4000 prispevek

pripravil toledo skoro na STK (jeste sundat podlozky, trochu se mi to zkomplikovalo urvanou packou ve svetlech, jeste ze sem si toho pri vyndavani HIDek vsim)
-> Syny: je to druhovyroba vsetky orzmery sedia na milimeter presne ako origo hrubka plechu 2,5mm su ako origo
-> gabo00000: ty podelny ramena sou druhoska co? Ty tenky...