-> Nwkt: -> Syny: -> Pedros: dík, sice je to náhrada za Jupíky, ale i tak se mi moc líbí.Udělali to moc pěkně.Jestli do Hrocháče nestihnu renovaci, tak přijedu na těchto
tak jsem si pohrál s erkovým sáním, zkrátil jsem nový štefty, slícoval podložky s přírubou a vybrousil plošku pro navrtání přípojky posilovače. už jen vyvrtat a vytočit závit a můžu instalovat do vozu
-> Pavel P.: 15.05.08 13:56:45 No tak ja som od rana bol v skole, a potom som isiel stahovat kamarata z 8 poschodia sme niesli veci dolu (skrine, stolicky, chladncku atd...)a potom este do noveho bytu na uz len chvalabohu na 3 poschodie...mam dost no
->Max: údajně se mu sekly zadní kola ale podle mně jel rychle do zatáčky na mokru...auto odvezli na expertízu a tam zjistěj co se stalo ale levný to nebude na to že to byl schnilej Kadett zralej do lisu
-> Bohyn: hmm,pěkný!dneska jsem skoro převrátil JCB 3CX....svině zkuž měla tunu a nějak se mi to zhóplo....naštěstí jsem včas zareagoval a traktoru nic,bohužel zkruž ko
kámarád mě poprosil jetli bych mu neopravil zadní napravu na p 106. řeknu vám že to byla strašná prdel bylo zarezlý jak svině a nešlo to od sebe ani při použití nadražácký ho heveru kterym se zvedají mašiny . ale na konec všechno dobře dopadlo. tak deska už jen to zbejvá celý odvzdušnit a nasadit kola a může upalovat jak postřelenej zajíc
Dneska se poštěstilo.Ráno brzdy na 120+jsem musel dělat novej závit na poloose Pak brzdy na VW LT+ výfuk a nakonec přezutí peugeotu 807...Nu a mám 1800kč na pifko