skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124161 příspěvků (zobrazeno 121001 až 121050) od 06.12.2007 do 06.05.2025, založil/a iDawe
-> Syny: to nový? tak tim líp ale i to starší bylo krásný
-> Pavel P.: to je ale to druhy co mam od tebe uz 100let :)
-> Syny: no vidíš prde jak se ti čelo šiklo....

-> mb136gl: mno web meli, ted jim nak nefacha, ale na telefonu fungujou porad ;)
-> Syny: to je web?? skodavyfuky. .....??? alebo ako??
Tak to sem rad ze se vam to taky libi :) Jeste tam budou jak sem psal novy lampy vcetne osvetleni SPZ + 2 mlhovky PAL a casem i vejfuk od skodavyfuky :)
-> Syny: pekny mas ten zadok

ten zadok som zabudol napísať

-> Syny: fakt veľmi pekný

-> Syny: velmi pekny s tim prepregem
Jeste tam prijdou novy lampy, ale ty se mi tam nechtelo davat kdzy se s tim jeste jezdit nebude... Me se to teda libi moc 

Tak jsem drobátko pokročil a jěště jsem oddělal zadní dveře
-> havlik: -> aDAm: spíš jako kolotoč ale když se mu to líbí....
-> havlik: ze :-) vypada jako barvy co garaz dala ;)
-> Maxx: ty woe to pekelná barevná kombinace

-> Tomhais: Heh:D Jak myslíš:D Každopádně budeš mít hlíny víc než kdyby sis ten motor nechal rovnou:D
-> Bagrr (už se perou:-D): Na hliník seru, si seženu nějakýho negra

-> Tomhais: Tak vidíš že to de:D Btw vyměnit cca 6kg hliníku za cca 15 je dobrej kšeft ne?
Akorát pracnost vytěžení hliníku bude drobátko jinde:D

-> Bagrr (už se perou:-D): Už nic neříkám

-> gabo00000: nějakej jouda vysokej unavenej po flašce becherofky předešlý večer

-> Bagrr (už se perou:-D): A pak že maj šůty áčka...Aneb jeden šroub stačí 

-> Tomhais: Hele vzhledem k tomu že tys pomohl akorát s vyndáním a poloos a motoru ven a zbytek byl na mě bych si moc nevyskakoval nebo ti tam nedovezu už nic:-P a hlavně nevíš kde bydlim

to je tak když Tom zapomene (mno zapomene je blbej výraz, spíš neche se srát s) druhym šroubem na uchycení McPherosna:D
-> gabo00000: Dělá, že tomu rozumí 

-> Bagrr (už se perou:-D): to kto tam do toho tak cumi?

Jasný, co nepotřebješ ke mně, já mám místa dost

-> Tomhais: no neboj dostaneš navíc k tomu na hliník motor ze 120:D Abys neremcal že ti beru hliník:D potřebuju se toho zbavit a nechce se mi to rozkuchávat:D
Ty seš taky krásnej
Že já si ten motor nenechal rovnou

-> Tomhais: a kdyby jen vodní pumpy:D vana hliníková je taky kríásná a domek termostatu se mi líbí:D
-> Bagrr (už se perou:-D): By se Ti líbilo, krást mi vodní pumpy

-> Tichy Radek: pekna karoseria
Tak a je u mně další sestava 2.2 pro tentokrát z R21:D Ale do světa půjde pouze převodofka, zbytek půjde na hliník.. teda až na pár drobností (že TomHais:D)

tak znova a lépe 60m teflonové pásky a trocha konopí, už neteče, doufám, že nepoteče

motor je venku ale jak jsem myslel že vyměním jenom ložisko na spojce tak to se zdá být OK takže ještě půjde ven převodovka na rozložení a pak se uvidí jestli hučí ložisko v ní
Dnes som čistil prevodovku, škoda, že nemám fotku ako to vyzeralo po predchadzajúcom majiteľovi, takto to vyzerá teraz, ale ešte sa s tým pohrám.
-> 12MOLS: 12MOLS 25.04.08 17:11:41 napsal: -> Petislav: WOOOW aj ja chcem také troška sa v tom prebehnut hehe To sme dvaja

včera do 22 hodiny, mrcha teče takže to rozložit a přetěsnit
já jsem dneska na jednu nádrž odjel s glskou Kutná Hora-Běšiny-Kutná Hora což je pěkný(450km)dojela v pohodě tam i zpět tak asi v létě to Maďarsko pojedu!