gabo00000 21.04.08 15:08:32 napsal: -> Nwkt: môzem mat Mkovu karoseriu za 5tis v podobnom stave..je to nadhera ale nemam na to prachy...fakt ako form hobory ze je na takom niecom radost pracovat
mne sa dnes podarylo nastartovat motor v tom vraku co som vcera doviezol na moje prekvapenie motor naskocil na prvy krat aj napriek tomu ze 2 roky nejazdil.z dovodneho planu sa ho zbavyt asi nic nebude nechavam do zalohy
-> aDAm: ale že by byl někdo tak pečlivej když ani pořádně neobrousil původní barvu z vrchu a kufr je taky v původně barvě ač celý auto bylo stříkany no prostě tomu nevěřim
-> Nwkt: môzem mat Mkovu karoseriu za 5tis v podobnom stave..je to nadhera ale nemam na to prachy...fakt ako form hobory ze je na takom niecom radost pracovat
Já jsem dneska zase pokročil s nápravou, natřel jsem opískované štíty předních brzd a společně s Tomapou jsme složili řízení, snad bude náprava už tento týden v autě
umyl jsem si v panelaku kolečka.matka byla naštvana jak svin.ale kam je dat jimnam.kdyz se jde strikat auto.akorat by se tam pletly:O).doma jim je tepličko :o)
Som čistil pred. okno, za hodinu som to dal dolu (trhalo sa to jak svina) a dalšiu hodinu som daval dole lepidlo zo skla je to dobra vec proti slnku, ale už to bolo K.O. časom dam možno zas
Konečně se mi podažolo nastavit Orinoco wifi AP někdy z roku 2001, poměrně hardcore, ale podařilo se. Ještě mě čeká router se dvěmi sloty na karty, tak uvidíme. Po pár hodinách jsem to chtěl hodit do kýble a skočit koupit něco modernějšího, ale jsem na to moc tvrdohlavý.