skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124213 příspěvků (zobrazeno 121451 až 121500) od 06.12.2007 do 21.05.2025, založil/a iDawe
-> xtuner: Ted kdyz koukam pozorne na tu fotku jak jste tam chytli ten uchylkomer? me se zda ze to moc presny nebude co? nebo se pletu? Sem ti mel radsi pujcit ten pripravek z dilny kdyz tak na to koukam. Kdyztak kdybys chtel tak to vezmi zitra znovu na dilny. Teda pokud se to nehjak nepovedlo.
-> xtuner: Pak jsme uz spolu nemluvili - povedlo se?
-> venni: já už mám vytisklý parte,zbývá jen dopsat datum takže Fuck of na všechno
ne je tam chodník mezi lavní a mojí postelí pod autem

já se včera konečně pořádně vyspinkal, naobědval a šel montit ETZ.. nahozeno, na druhý otočení baflo 
takže jsem to hned projel - dneska mě čeká předstih na strobáči a nastavení směsi.. pže černě čoudí a při plným plynu koktá.. ale už jezdíme
PŠT 

-> aDAm: a to je tak jedna desetina co tam maji :)
-> Majkl: dobra sbirka litaku nad tou vyvazovackou ;)
-> Samantus: neeee díky za nabídku ale já radši klasiku

-> Bagrr (už se perou:-D): fekalsex?
Tak dneska sem měl vcelku plodnej den:d nafotil sem pár aut na Mobilsalónu a pak sem si to posral u jedný holčiny:D Takže standartní průběh

-> minno: tak ja myslel, ze i nasi bratri to maj stejne :) Tak to se hluboce omlouvam :)
-> Syny: nie. Mal by si zaspomínať na slovenčinu

-> Gemini: juuj... uz by som chcel aj ja robit svoj

-> Samantus: U nich ne? 

-> Syny: u nas jo:-)
-> Gemini: nepise se VZpominame? 

....a vecer som sa uz vozil :) ........ zatial zabehavam, nabuduci tyzden nahodim webre40tky a S105 rozdelovac
v piatok som predal byvaleho zavodaka za 9000,-
.....spominame v dobrom........

.....spominame v dobrom........
-> myschaak: to nemáš strach že tě tam něco sejme u tý silnice?náhoda je blbec...

vymenil sem kousek strechy na skodovce, zatahnul karosarskym tmelem, a pristi vikend budu kytovat, lepit koberec na strop, pac origo strop je vojeb, a strojit interier a hura na STK
-> Syny:
Já nic soudruzhu já nic.......

ještě aby mantra začal leštit a ještě k tomu na spotřebáka

vana,odstín je trochu experiment.smíchaná stříbrná a černá matná:-)
-> aceboss: neco si rozbil 

Kdo uhádne co mi asi stalo.....
Omlouvám se za kvalitu ale snad to poznáte 

já se celej víkend hrabu v motoru do fáva a dávám ho do kupy,hezky vyčistit a natřít vše galvinolem a alkytonem:-)
oskraboval som podlahu od gumoasfaltu
hnusna to robota

-> Bobesh: jj tiez sa mi tento stroj paci

-> rolls: Dobrá mašina i dobrá kapela

Jozynek 05.04.08 19:06:33 napsal:
-> Majkl: co si dal na tie pneu ze su take cierne?
jsou nastrikane silikonovym olejem
-> Borin: tak to je sila
-> Majkl: co si dal na tie pneu ze su take cierne?
jsou nastrikane silikonovym olejem
-> Borin: tak to je sila

Jsem nachcípanej až na půdu, ale po 5-ti dnesch jsem se už neudržel a udělal jsem aspoň pár věcí na přístrojovce
Chrom obroučky

Chrom obroučky
dneska jsem měnil převodku řízení za zrepáslou na nově ukořistěnejch nájezdech z kovošrotu,jsou dobrý,aspoň je nemusim už dělat...+promáznutí svisláků atdatd
Uploadol foto k avtu.....
Ja som bol dnes na návšteve u uja Geminiho. Zviezol ma vo svojej rapide, proste nádhera. Po malej prehliadke u neho na dvore som bol uneseny. Presvedčil ma že škoda je to pravé auto pre mňa. Už uvažujem o kúpe.
-> tunerlada:

-> Syny: Stabilitu zadku
tak snadno se to nerozhoupá třeba při slalomu nebo tak... a když už se to rozhodí tak se to zase rychleji uklidní

-> Syny:
Hádej když je to stabilizátor
Hádej když je to stabilizátor
-> tunerlada:

ja neska zkusil po 4 mesicich nastartovat,chytlo to na podruhy otočeni kličkem,sám sem se divil
,tak sem si zatroubil,vypnul motor vytah baterku a sel brousit blatnik 

-> petřík: Co vylepsi ten stabilizator vzadu?
-> pistaa: to je nádhera
Tak já jsem dneska a včera makal pod zadní kapotou - elektrická vrtule , svody od hlavy a s tím věci spojené jako je ůprava sahary , výměna držáku motoru , výroba uchytů vrtule,....