-> isti 01.08.25 21:22:53: babicka rikala, nechodte po doktorech, jenom vas rozvrtaji... a asi mela pravdu, zemrela sice v 68, ale proto, ze uklouzla na schodech a to k doktorovi sla, ten rekl, ze to neni ani na siti a do tydne mozkova prihoda a z nemocnice uz se nevratila, kdyby se radeji tenkrat nacpala aspirinem, to uz jsem ja jednou pri padu ze zidle na topeni udelal - houpal jsem se a praskla podemnou zidle, v praci at si jdu k doktorovi, jenze zacinala dovolena, tak jsem tenkrat radeji vyrazil do Albanie
Ale pisu to proto, ze jsem byl na CT plic, napichali mi nejake barvivo, pak jsem mel vypit hodne vody, vzal jsem si 2l petku, ale nejak vic, jak 0,5l jsem nedal, pak jsem cural cerveny a bolesti na ledvinach a od te doby me poboliva P ledvina. Vysledek CT, ze to neni rakovina, nicmene mi funguje jen jedna plice, mel jsem jit na plicni a kaslu na to, kortikoidy jsem postupne vysadil, videt to nechci, kolegova sestra ma po kortikoidech tak uz asi 200kg. Podle doktoru bych uz mel brat asi 30 tabletek denne, seru na to, omezil jsem to na 7 nejnutnejsich :).
Jinak jsem dnes po 5 letech promazal svislaky na zlutym rapidu, vpravo to dost lezlo spodem, ale pak se nahore A00 objevila pod prachovkou a nalevo to nahore lezlo pekne z podprachovky a kupodivu to vodu nevytlacilo zadnou, ale tak kdyz nejezdim v zime, jinak mazaci lis Marpol nic moc, A00 z neho tece vsude. No a pri te prilezitosti jsem si vsiml dvou nepeknych korozi, jedna na mostu, co je stabik u zarazky rezervy a uchyceni stabiku - vlevo a pak nepekna koroze kufru za svetlem, taky vlevo - nastesti jen tato 2 lokalni mista, ze strikam dutiny, tak to neni shnile vsude, zatim to osetrim, ten most mozna bude stacit, ale ten kufr, tam asi budu muset nejakou zaplatu vymyslet. To auto je o 7 let mladsi, nez ja, tak by se mohlo drzet :)
-> isti 02.08.25 15:38:43: s tim cekanim, to je taky naprd, pritom ten doktor to tam vidi hned a posila to doktorovi, ktery tam cloveka poslal...
-> Bukaj 02.08.25 15:43:57: super, treba s castrolem to bude odolnejsi... a ten blok jsi tenkrat nejak poresil, ne? pamatuji, ze to slo i nejak blbe nebo si to s nekym pletu?