-> onda: pokud jsi to neoškrábal, tak věř tomu, že to máš pod tím rezavý, necháou jak to na to může někdo patlat a myslet si, že to bude jak novýzrovna tyto místa nevypadají úplně nejhůř, rapida znám, opravdu není nějak extra ohnilej, jasný není to na pořád, ale jako nouzovku dobrý, ne každýmu se to chce drápat dolů...
Dneska sem umyl spotřebáka z venku a kupodivu to vypadá i jako auto a ne jako koule bláta eště bych mohl někdy uklidit interier a bude to zase docela ujdoucí auto
-> gabo00000: kury 24.02.08 13:03:18 napsal: No tak tohle se vcera stalo s mým slavným motorem. Já u toho nebyl. Asi duvodem velky zateze vylítl olej prez díru na měrku a chytlo to. Tak snad to dá R@ZOR do kupy. A ja jdu utírat slzy
-> David29: Uvidí se no. Zatím zjistil, že je v háji krome těch hadic a elektriky i karbec(kuwa ten jsem shánel rok, nez jsem ho sehnal ) Kdyz bude motor v háji, tak to auto prodam. Jdu se projít ven nebo projet na motorce, jinak se z toho poseru.
-> kury: Tak s motorem nepočítej.... Koukám že ste to hasily práškovym hasičákem, a ten prášek se dostane všude. Ten motor v životě nevyčistíš do mrtě, takže jedině do šrotu....
No tak tohle se vcera stalo s mým slavným motorem. Já u toho nebyl. Asi duvodem velky zateze vylítl olej prez díru na měrku a chytlo to. Tak snad to dá R@ZOR do kupy. A ja jdu utírat slzy
-> Samantus: Taky jsem si jednou chtěl prdnout a uplně se mi to nepovedlo. nohavicí od kraťasů vyteklo tak deci hnědé vody. vzal jsem papír a letěl na záchod, kde dílo zkázy dokončil. A po krátkém přemýšlení jsem indiánům ty prosraný trencle nechal na hazlu a chodil na ostro.
Měsíc jsem se pak bál prdnout a kvuli některým prdům jsem radši letěl na hajzl. člověk už nemůže nikomu věřit, ani sobě.
krom tlachání a klasického oddávání se depresím dokonce otočili i diferenciál. bohužel převodovku nemůžeme složit, protože je za potřebí nesériový klíč pro povolení jedné osy.
Syny 23.02.08 20:44:41 napsal: -> Tampajs: Bych neveril ze kdyz to ma o 0,1mm vic ze to tam proste nedostau :-/Kdyby to byla jen tak desetina ale když ti něco nesedí kvuli setině tak to přádně nasere !!!!!
já dneska pucoval a leštil spotřebák, večer sem se jal nasazovat litáky, ale jsou jen na předku, páč vzadu sou větší podložky a nestačej mi šrouby. tak zejtra
-> syky.ja 22.02.08 20:02:58: hele, ja nikdy netvrdil ze to tak nebylo a taky jsem nikde tady nic proti tvejm klikam nemel, zavarte si klidne okna, me je to fuk
-> Zdeněk.: To jsi nejel moc rychle co tatka za mlada když jel za mamkou tak zrušil eRko když mu tam cca v 70km skočila lan. naštěstí se mu nic nestalo ale auto bylo na odpis