-> Gryzly: Tak to nasere - presne takhle sem nechal na aute vzadu penezenku a rok na to i telefon... Penezenka tam 10km zustala, telefon ne, ale ten sem nasel kdyz sem se vracel ho hledat...
-> Gryzly: to se mi stalo nedávno....svoji blbostí jsem ztratil peněženku s necelejma 4litrama a všechny doklady,karty....no všechno. Měl jsem neuvěřitelnou kliku,našel to nějakej policajt z Chrudimy,dal ochrance intersparu a ty Polabinskej poldům. Jak já si oddychnul....akortá občanku mi dělaj novou,pač to se musí,když to dostanou policajti do ruky :-(
radim ti to minimálně nahlásit. Aby ses pak nedivil, že si na tebe někdo pujčil peníze,koupil auto a podobně....
Tak já byl dneska na skok v práci a jak jsem spěchal tak jsem si zabouchl klíče v autě. Když jsem za dvě hodiny šel zpět takl jsem obešel auto jestli nemám někde odemčeno, položil jsem si tašku na zadní kapotu a vepředu jsem si vyndal drát, na druhý pokus jsem to vyháčkoval, zamotal drát zase zpět na místo kam patří nasedl a jel. Po dvou kilometrech jsem potřeboval peněženku a zjistil jsem že nemužu najít tašku. celou trasu jsem projel dvakrát a nikde jsem ji nenašel.
V peněžence bylo asi 3500,- což by mě tolik nesralo jako to že tam byl řidičák, občanka, kreditka a ještě ruzný identifikační karty. Počkám týden jestli se někdo neozve na adresu v občance a pak začnu vyřizovat nový doklady.
Tak včera sem si odpoledne hral se spolujezdcovejma dveřma na pežotu. A ty frantíci to tam maj dost namačkaný a po slepu, nebo malinkym zrcátkem zjišťovat, jak to tam chodí a nechodí je taky na vyliž .....Ale dílo se zadařilo, te se to promastilo a tu se to přihlo, a chodí to jak za mlada.Dneska jsou na řadě řidičovy, ale venku ještě porát mrzne, tak uvidim až přijdu z práce.
-> Tom.t: dostaneš bojový úkol... miminno by chtělo převezt na slováč pakny. myslíš že bys to pro ně udělal? určitě se ti nějak odvděčí a třeba i pipíška pohladí
-> Maxx: Hezká práce, ale to víčko raději hned zahoď. Rádo praská a už jsem viděl i uraženej palec a tím i nakopnutej rozdělovač. Na svůj rozdělovač bych si nikdy nic jiného než origo dnes už z Hanhartu nedal