-> J3STER: Už je to tady dneska opravdu došlo na TeResku se mi roztrhal rozdělovač v eRku a táta mě muslel 1203 odtáhnou domů a ještě mi při seřizování spojky mi spadl palec vypínání do vnitř hodina práce s magnetem uvázaným na špagátku to zpravila
nechapu ze to ty lidi bavi kdyz me odreli dvere tak sem to jeste prehlidnul tenkrat to bylo pul roku po laku a dneska rozbyty zadni svetlo nastesti jenom kryt a rarovka takze cca 250 kc v prde.. a to sem nalital jeste 30 km nez sem ten kryt sehnal v jednom obchode mame jenom prave v druhym mame ale komletni hm nejsem blazen abych to kupoval tak az na potreti to vyslo takze co sem dneska delal vymenil kryt zadnich svetel a pak jel na vrakoviste schanet nejaky ty poklady na skodovku
-> J3STER: Ještě to tak huš nemaluj čerta na zed ne jen spotřebáka zdao se mi ze mám nějak měkkěj pedál brzdy tak jsem na ně v garaží šlá trošku víc a prošláp až k podlaze jak nic asi jen odvzdušním brzdy a bude nebo je v hají válec no uvidím jak se bude dařit ale na to že je prvního se to pěkně začíná sr*t.......
Co jsem udělal rozbil jsem si auto Toto pěkně začíná,ale jedno je jistý dneska ho spravovat nebudu jelikož se říká jak na Nový rok tak po celý rok a ležet celý rok pod autama se mi nechce ač mě to baví
-> Jozynek: no bohuzial to tak vypada, ten ked najde niekde srobovak tak sa hned pusti do zasuviek, kontroluje ci nahodov nepotrebuju opravit. detska poistka v zasuvke ho nezastavi, ta leti najprv a potom leti dnu srobovak
bohuzial ma raz videl ako montujem na poschodi zasuvky a uz ho nikto nepresvedci ze do zasuvky srobovak nepatri
no dnes som menil brzdovu kvapalinu na mondeu. kedze syn nevedel vydrzat nic nerobenie tak chcel pomoct. povolil som matky a potom zacal montovat on, najprv skusal rukou a ked mu to neslo tak krizom a to ma ten zasran skoro presne rok a pol, o chvilu mu tu brzdofku necham vymenit samemu
Ja jsem dnes opet napsal panu Vašinovi... Pozadal jsem ho, aby laskave uradum vysvetlil, ze nevyjadrovani se k prestavbam u vozu favorit a starsich se nerovna jejich zakazu
-> maca: sakra kde bydlíš,tady na Vysočině do rána nakydalo 10cm sněhu a silničáři se opět nechali překvapit a ani neshrnuli a dotoho částečně ujetýho sněhu nasypali posyp.Pak jeď jak umíš