skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Tuner#2: jojo, udělaný to bylo asi opravdu poctivě, ale i tak na svou dobu to byla pecka, pamatuju jak sem na to slintal v Brně v r.2000
-> Petrson 02.08.17 11:28:35: JJ Adamovo první počin v třetí evoluci
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 02.08.17 14:39:27: Přesně to jsem si taky říkal. Sice to vzhledově nebylo úplně dle mého gusta, ale udělaný to bylo evidentně pořádně.

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 02.08.17 14:39:27: Přesně to jsem si taky říkal. Sice to vzhledově nebylo úplně dle mého gusta, ale udělaný to bylo evidentně pořádně.
-> Tuner#2: nenee, smutný pohled. Ale ještě z toho nikde nepadá kyt a neteče rez, jak bývá u takto opuštěných projektů zvykem...
-> Tuner#2: je to bejvalý eRko ak47?
-> castrol: To musí bejt
dizajnovej prvek, né? Co se týká karoserie, tak ani prohnilá nebyla

-> Mike2051: trocha flakata libovka
To embéčko cabrio není originál. Majitel originál skutečně měl, ale shnilej na hadry. Proto uřízl střechu jiného MB a přendal doklady a díly, které patřily prototypu. Některé díly jsou tam z běžného MB (co vím, tak třeba budíky), neboť ty prototypové leží kousek od Prahy u jednoho kluka v garáži na stole :-).
Tudíž je to replika, neboť nositelem historické původnosti je rám/karoserie.
Tudíž je to replika, neboť nositelem historické původnosti je rám/karoserie.
Vypada, ze je normalne v provozu a vzhledem k tomu je v moc peknym stavu
-> Michal N 283: to neviem ale zrejme funguje a denne jazdí čo som tak odsledoval
-> suri: poznám to auto z videnia, chodím okolo tej bytovky dosť pravidelne..stále tam parkuje,myslím, že pár rokov dozadu ešte bola bordová
-> Milan 136 17.07.17 21:29:50: to je v LM Alexyho ulica hneď pri hlavnej ceste , v tej bytovke býva líder Ploštín punku ak poznáš :D
-> zedd: krásný Erko, škoda jen těch dost často odstávajících dveří, tam dole. Má to tak mnoho lidí.
to je tak uzoučké že zadníma kolama málem vklouzla do kanálu :-D
auto skládal jeden pán u nás ve firmě, je to poctivec, stará škola a strávil na tom dost času, bohužel majiteli to předtím leželo dost let rozebrané, a tak některé díly donesl tak jak byly sundané, zrenovované otřením hadrou, a některé už nenašel vůbec.. takže na autě je ještě dost nedostatků a maličkostí které prostě chybí, ale i tak byla radost na to každý den chodit koukat :-)
spíš z práce než z ulice, ale už se snad brzo bude prohánět :-)
-> MATTESS: Čerchov, řekl bych
-> vhml 12.06.17 16:09:52: a kde že to je?
-> vhml 12.06.17 16:30:45: asi foto nemas co ?
-> Bohyn 12.06.17 16:19:01: ze soboty. Nejvíc mi tam zaujala ta doprovodná Caddyna, která je snad přes 5 metrů dlouhá 

-> Bohyn 12.06.17 16:19:01: Jo to bílé je nová stavba, která má do originálu dál než to červené... Mrkni do příslušného tématu tady, už se to tu řešilo loni, když s tím vyjel.
Jinak na legendách nebyli.

-> vhml: Aha tak z jiné akce pokud je fotka aktuální. Ten červenej je celkem profláknutej, ale ten bílej o tom víme něco?
-> Bohyn 12.06.17 15:31:56: nejen z Legend :-)
Pražský ohruh včera, 2 kousky UVMV Škoda 1100 GT, asi se vraceli z Legend
-> Tomaso435 05.06.17 15:34:22: Karosa Šx má pozičky podobného tvaru, jako blinkry MB modelu 69, ale to, s čím jsem se kdysi setkal, byly opravu červené plasty blinkrů.
A co se týče bílých předních blikačů, ty naopak byly převážně starší varianty, i když viděl jsem i 69.
A v prvním typu blinkru u MB nikdy nebyla parkovačka, tato byla (dle katalogu) až u blinkru modelu 69
A co se týče bílých předních blikačů, ty naopak byly převážně starší varianty, i když viděl jsem i 69.
A v prvním typu blinkru u MB nikdy nebyla parkovačka, tato byla (dle katalogu) až u blinkru modelu 69

-> Tomaso435: RTO asi ne,když už,tak řada ŠL/M/D 11 , ale mám pocit,že je to jen podobný,nikoliv kompatibilní.
-> Tomaso435: dvojvláknová žárovka v blinkru, pokud byla obrysovka oranžová.
-> Bukaj: nemá rto pozičky červený v zadu ve tvaru blikačů a litru?
mě by spíš zajímalo provedení parkovačky v blinkru s bílým sklem a světla bez díry na parkovačku
mě by spíš zajímalo provedení parkovačky v blinkru s bílým sklem a světla bez díry na parkovačku
-> Bukaj: A nejsou červený přední blinkry blbost i pro tuhle zámořskou homologaci ? Nebývaly,když už,tak bílé ?
-> Bukaj: jj,já si právě pamatuju nějakou fotku snad z jižní ameriky. Jinak už nějakej pátek po burzách a inzerci pobíhám,ale k mání sem tohle ještě neviděl..
Z anomálií jen jednou hodně dávno kryt zadního světla Škoda 100 s bílým blinkrem,bohužel jen jeden kus. Normálně Autopal CS,nejevil známky tuningu,že by to někdo doma lepil ze zpátečky. Sem koukal.
Z anomálií jen jednou hodně dávno kryt zadního světla Škoda 100 s bílým blinkrem,bohužel jen jeden kus. Normálně Autopal CS,nejevil známky tuningu,že by to někdo doma lepil ze zpátečky. Sem koukal.
-> ondie: Jo, pro země "za louží"
. A rozhodně jsem viděl víc zadních krytů světel s červenými blikači, než červených krytů předních blinkrů - ty jsem viděl asi jen jednou a ještě to byly kryty na model 69, takže nevím, zda vůbec původní provedení krytů někdy vyrobili v červené...

-> Tomaso435: Tak to nevim,jestli se zrovna tohle dobře shání ;)
To by měly bejt ND jakoby pro ameriku ne?
To by měly bejt ND jakoby pro ameriku ne?
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování