Ahoj, taky přidám svojí trošičku. Dneska jsem vyfotil svojí stodvacítku vedle řekl bych velice pěkné stovečky. Má hnědý interiér, a až na zašlý lak a pár ťukanců se mi zdá moc pěkná. Stojí léta venku :-( Zkusim sehnat majitele a přemluvit ho, aby to prodal nějakému nadšenci. Já jí nechci, ale je mi jí fakt moc líto. Vnitřek je nádhernej a jako novej a zvenku by stačila leštěnka a trochu barvy :-D
Dneska jsem s mladou byl na Vítkově kde se konal jakýsi prvomájový sraz veteránů... bezvadná byla podívaná na přijíždějící papalášskou Čajku s doprovodem tří motocyklů BMW R69 bývalé hradní stráže.
Túto mal bývalý spolužiak zo strednej.Bola krásne zachovalá,bohužiaľ skončila rozbitá v šrote v roku 2007,po 4 mesiacoch,toálne ju zničil,magor.Zachránil som z nej iba chromovanú anténu
-> eMBébé: souhlasím s tebou, ale v tom případě by se jednalo o model 1968 (a ne 1967 s pozičkou) s celou lištou vepředu a ne se znakem a blinkry z modelu 1969. Takže na tohle auto patří z 80% kapkovité blinkry. Ale nechal bych to už být.-> Bedřich: E- type dokonalej, bohužel musím říct, že některá zrenovavaná auta měla "pomeranč" či jiné vady nového na laku (červená octavia, 2barevný waran, MBG bylo vidět,že mělo blinkry z modelu 1969), naopak právě E-type a modrá octávečka byla dokonalost sama...
Rád bych tady taky přidal něco do diskuze k těm blinkrům na té zelené tisícovce. Ona ta diskuze je tady možná bezpředmětná a to ne proto, že jde jaksi mimo mísu témata tohoto sloupku. Prostě protože možná ani není důvod měnit blikače ty na fotce za ty slzy. Ač se to zdá k nevíře, může se jednat o původní stav. Evidentně se jedná o model ´67 s rokem výroby snad dokonce ´68 (zadní sloupky bez poziček, boční blinkry v blatnících), tedy model těsně před radikální změnou skeletu tisícovky. A to už se na čelo montovalo kdeco, bohužel i tato kombinace.
-> Radek Retro eLeSo: máš pravdu, já chtěl jen poradit pánovi co má model 1968, kdyby se chtěl navrátit k původním slzovitým blinkrům. Špatně jsem to formuloval. S tím, že největší prodejce těhle replik s jejich kvalitou moc neudělá nesouhlasím, ale nechme to už být. ahoj.