-> Jožynek : tie poklicky su slabsie. nejake hlinikove misky nastriekane striebrenkou plus nalepka s okridlenym šípom. dačo podobné som riešil v lete na jupitery, lenže pukličky boli z plastovych misiek z veprovej pastiky. (natreté takým bezfarebným sajrajtom ,aby na plaste držala farba+ striebrenka). vydržali 4 mesiace, ale zase boli skoro zadarmo. a este som zozral aj 4 pastiky ako bonus.
Tady mám taky jednu krasavici. Zachráněna před ekolikvidací . Majitelka ji stihla přepsat ještě bez ekopoplatku, má ji na naučení řízení auta. říkali jsme ji, že tohodle je na nějaké otloukání škoda, aby ji někde zakonzervovala. Před ní do 12/2008 1.majitel, důchodce, nejezdil s ní ani v dešti. Nyní stojí bez garáže.
Pamatate ???
tak kedysi hlavnou temou bola tisicka t Martina-z mosta kde bola na predaj ...
a tu uz asi po pol roku ... u noveho majitela :(( stav ,je uz horsi jazdi na tom ci je pekne alebo skaredo, sol,mraz ... ale zvuk to ma krasny !!! mal som tu moznost ist za nou na 105L :) foto nic moc :(
-> milano: tyjo zajimave reseny naraznik, ale krasa!
19:24:29 27.03.2009
milano
dneska v lučenci pred poštou som uvidel tuto nadheru. po neprijemnych pocitich z akcie šrotovné ma pohlad na takuto zachovalu skodarnu velmi velmi potesil.