14602 příspěvků (zobrazeno 2501 až 2550) od 20.08.2007 do 11.09.2025, založil/a Maxx
řadit dle data
15:14:45 18.11.2019
Luky
Každopádně pech, způsobit nehodu přímo před policajty Ale ta odstavená Octávka je na facku, to to pak nemohli dát někam na stranu k nehodě, aby zbytečně neblokovali protisměr a nevytvářeli ještě víc nepřehlednou situaci?
15:12:26 18.11.2019
Luky
-> Jirik_Tuňák1983: tipnul bych že je měl za sloupkem. Což neomlouvá, ale spíš blbá náhoda (jakkoliv se ji dá více či méně úspěšně bránit).
Zaujala mě neohroženost, s jakou děvčata před jedoucí auto nakráčela. Jako klobouk dolů, já bych si to netroufnul...
15:09:35 18.11.2019
Jirik_Tuňák1983
Slušné reflexy. 83 let, na přechodu, auto bez technické. Už chybí jen absence zdravotní prohlídky a je to dokonalé.
-> castrol 17.11.19 20:22:52: ta partia degeneratov urcite ale urcite by nemala odvahu povedat tie chujoviny do oci....no na nete sa im to driiista jedna radost...
20:27:28 17.11.2019
Tomaso435
-> dragon_cb_cz: kolega tvrdí , že duvod proč měl v životě 4 trabanty, je ten že vždycky přežil bouračku :-D prej se ten trabant od toho auta odrazí jak kdyby byl gumovej
20:22:52 17.11.2019
castrol
-> SO545: to necitavam ,tam sa stretava parta kokotou
-> MVM 16.11.19 19:10:57: Taky to moc nechápu - resp. fakt by mě zajímalo jak přesně ten střet vypadal.
19:10:57 16.11.2019
MVM
-> Žiabrovak 16.11.19 19:05:01: Tak tohle přežit v Trabantovi .. A fakt borci že do toho šli hned a vytáhli ho.. klobouček za to.
19:07:55 16.11.2019
dragon_cb_cz
-> Žiabrovak: Me by zajimalo, nakolik ma deformaci predku te oktavky na svedomi ta skarpa a nakolik Trabuko. Protoze pokud to je prace Trabuka, tak dopadlo sakra lip nez bych cekal...
-> bouchy: no tohle bylo zrovna v nepochopilteným místě cca 30m za cedulí s obcí. tam nevidíš vubec nikam díky stráni a porostu... No pokud třeba mu bouchlo kolo, je možný že to prostě neuřídil a stáhlo ho to do protisměru....
ale jinak jo. 35 je šílenost. ono i HK - Liberec není nic moc pokud chytneš špičku a 5x po cestě stojíš po 20 minutách kvuli pracem na silnici žejo
17:17:13 03.11.2019
bouchy
-> Tomaso435: Ona celá I/35 je nahovno od Holic až po Mohelnici. Mnozí nebudou souhlasit, ale těch pomníčků je tam až moc (a to jsou některý stranou, díky existenci obchvatu/ů). Někde se občas dá, ale jak praví zákon schválnosti, zrovna kolona proti, nebo ocas, co projebe stoupací pruh všem za sebou, přitom stačí na to šlánout, či se zařadit vpravo. Tam se dějou věci, to jo. Zrovna úsek Holice - cca Jaroslav je smrťáků plnej, kdysi snad 3 mrtví kvůli dvojitýmu předjíždění, v podstatě tohle místo. Úzký, plný zatíček, lesy, náledí, mokro, nahovno. Ale jo, jsou i horší úseky...
-> Vojťas: By mně zajímalo jak se to stalo...kdo byl (evidentně) v protisměru a proč. No spíš asi ten sup. To je to místo mezi stoupacím pruhem v Os. a lesem?
19:12:01 17.10.2019
Vojťas
Včera nehode u Ostřetina... Svagrovi tam zemrel kamarad
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tam jezdim více méně furt, vždycky když se blížim k jednomu z těch ostrejch horizontů tak se uklízim trochu doprava a zpozornim protože nechat se tam vynést do půlky druhýhu pruhu je ve vyšší rychlosti docela snadný, kor když tam někdo jede prvně, a reakční čas nulovej.
-> castrol: Myslim, že darklord :-D Ale ruku do ohně za to nedám... Jsem příliš starý a sklerotický na to, abych to našel :(
21:23:32 10.10.2019
castrol
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to som nepostrehol ,co to tam pisalo za tatara? ,na kazdom jedom aut som mal znacku prevrtanu a prisrobovanu ,akurat cul na novom mam lepenu
-> Tuner#2: Na STK kam jezdím maj v kanclu na nástěnce taky fotku užovky, která byla v kanále. I přes cca 5cm vodící hrany. Když se najde někdo šikovnej...
Jinak si to ale prý způsobil majitel sám, otázka je jak dalece může trvat na nedodržení postupů a to, že tam nemají zábrany? U nás mají hranu, krásně to případně srovná volat tam kam má.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 09.10.19 17:26:48: Naprosto stejně mi na rotě oprav techniky spadnul do jámy na dílně kluk s 1203 Jak jsem to tady uviděl uplně se mi to vrátilo Ale tam teda to byla jáma na náklaďáky a tim rozchodem to odpovídalo že pneumatikama to šlo po hraně. Tady myslím chybka pilota..
Zamítnuté přispívání mají:
Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu