Pokud to je ale tak, jak jarin kreslil, tak pak mi neni jasny, jakto, ze auto to odmrstilo tak daleko. protoze realne by auto zustalo kousek od zdi a zdeformoval by se kufr... Pokud opravdu auto zkoncilo 15m od mista narazu, tak to opravdu musel jen liznout ve smyku a nejet na to primo + malinko nakrivo.-> Mr.Lumpy: Pokud nekam narazis celne ale ne uplne rovne, tak mas deformaci mnohem vetsi, nez kdyby to bylo presne kolmo na zed... Jelikoz se te deformuje jen cast auta a ne celej cumak.
-> Turda: Mno v klidu by ste mohli bejt hlavne vy... Je to vas kamarad, tak chapu ze se ho zastavate, ale kdyz se nad tim vsim zamyslis, tak sam musis uznat ze v 50+ by ste byli radi, kdyby byl jarin vubec zivej. Myslim, ze mate tendenci to tu trochu prehanet. Navic nevim proc bych se mel probrat a uklidnit, uklidnit by se tu mel predevsim Rizek - ja proti nemu nenapsal vubec nic spatnyho, tak nevim co vychyluje

, prostě jasně a zkráceně, tohle v životě nemohlo být v max. 20 km/h.....a to to to auto (moje) bylo schnilý 

podle mě nejde srovnávat přímý čelní náraz do zdi a náraz který je směřovaný více na roh, přes který pak auto sklouzne na čelní část, ten Jarinův rapid bude pokroucenej až kdovíkam dozadu, podlaha bude taky určitě aspoň zkroucená, ale drží to jakž takž pohromadě. Když kouknu na crashtest škody 100 a kouknu se do stodoly na 100vku se kterou strýc jezdil dříve závody a nevešel se pod viadukt tak to taky nechápu, jaktože z tý stovky nezbyla jenom zadní 1/2 auta a na závodech asi nejel 20km/h...takže každej náraz může s autem udělat něco jinýho

ale že už se mi to taky párkrát povedlo, tim se rozhodně nechlubim jakej sem bombarďák že jezdim rychle, ale že mi přijde nefér někoho hned hodit do jdnoho pytle z bezmozkama na silnici
... k poznámce 2 - nerejpej