Tak pribeh nehody ma pokracovani... Dneska mi volali plicajti a chteli svedectvi, nastesti to stacilo jen po telefonu... Kazdopadne cyklista je stale v nemocnici. Ma 2x zlomenou pravou ruku, je celej pobouchanej a ma frakturu lebky! Asi tam jeste chvili bude... Nejvetsi sranda je, ze se rozchazi vypovedi svedku. Ridic felicie a tatry tvrdi, ze pred cyklistou jelo auto, pres kteryho ho nevideli... Ja a cyklista ale rikame, ze zadny auto pred nim nejelo... Ja teda na rovinu rekl, ze to nevim na 100%, ze sem fakt neresil jaky auto kde jak jelo, kazdpapdne na 90% sem si jistej, ze tam zadny dalsi auto nebylo... Jelikoz predemnou jel asi 4km tahac bez navesu, kterej nebylo kde predjet a na tej krizovatce predemnou odbocoval vpravo (ja chtel vlevo) a normalne do ty krizovatky vjel => kdyby tam bylo to fikivni auto, tak mu daval prednost, protoze ja zastavil na hrane krizovatky a najednou bum a cyklous uz letel... Ale jistej si tim fakt nejsem, protoze bezne opravdu nesleduju kolik auto jakym smerem kde jedou. Ale je mi divny, ze by ridic tatry videl tak dopredu jestli tam jelo auto a videl ciklistu, kdzy v podstate byl jeste v zatacce ve kterej ma castecne i brzdny cary. A bzrzdil az po tom co mu pred auto ten cyklista vletel, takze v momente kdy jel z kopce nez vletel do ty felicie, tam urcite jeste nemohli vubec videt... Taky si mysli, ze jet tesne pred cyklistou auto, tak by po nehode zastavil a sel pomoct a ne ze by jel dal, i kdyz to je asi taky v dnesni dobe drobet naivni...
Co je ale uplne nejlepsi je to, ze nejspis bude soud a dost mozna me budou chtit jako svedka

To by bylo fakt uzasny...