-> palinator 07.04.25 12:32:50: Hele tohle je ještě hovno. Ale někde je tam článek o borci co zatoužil po sportovním Fiatu, tak aby měl peníze, tak se rozhodl prodat svoji hundrtku. Už měl kavku co to koupí, tak šel auto do garáže ještě umýt, přitom popil pár pohárků borovičky. Pak zatoužil hundrta naposled projet a jelikož byl šetřivý, tak z kopce vypínal klíček, což se mu v zatáčce vymstilo, zamknul se mu volant a poslal to do škarpy. Ze škarpy ho nějací dobrodinci vytáhli a on raději rychle odjel kdyby někdo náhodou zavolal k nehodě esenbáky. Akorát se spletl a místo domů jel na druhou stranu. O pár kilometrů dál se mu vlivem poškození z první havárie otevřela kapota, tak ji pro jistotu držel rukou vystrčenou z okna. Ale ona se mu otevřela a zrovna když okolo jel cirkus, takže trochu víc štrejchnul o protijedoucí maringotku cirkusu, ta mu tu ruku urvala někde nad loktem a odrazilo ho to s autem do škarpy. Tak bez té jedné ruky opět nastartoval a chtěl ujet, ale nešlo mu to, tak začal utíkat a spadnul do rybníka. Byl mokrý, tak se vysvléknul, pak ho konečně chytili a odvezli do nemocnice, tam se probudil a divil se kde má ruku. Hele kdyby tam nebyla vyfocená ta ruka jak se válí na silnici tak tomu příběhu neuvěřím

EDIT: Když jsem to dočetl, tak sem si vzpomněl na příběhy co občas píše Jarda tady na virt a musím zpětně uznat, že nejsou zas tak strašně nepravděpodobný jak jsem si původně myslel

EDIT 2: pokud si myslíte, že jsem si to vymyslel jako
-> Jirik_Tuňák1983 07.04.25 20:44:53: tak fakt ne, tohle se opravdu stalo, fakt to tam někde je takhle napsaný i s fotkama tý ruky.