-> Jarda: tohle je uplne jako olivova zelena z gardecka,na rapidech byla zelen jarni-svetloucka zelena taky se svetlym interierem to by se me taky libilo
-> Matsoft: mit na nej, tak nevaham.... apola v origo vzhledu a bezovy interier je nej, cabru fakt slusi, jen ta cervena se mi nejak prestava libit. Nejak takto bych si ho dovedl predstavit:
-> Tuner#2: tak dekuji za voditko abych spravne pochopil souvislosti,tak si to dohledam:)
no jinak to auto se objevilo jeste nekdy 2002-3 na FCC,myslim,ze to byl knizeci rybnik u tabora.Jinak ten vzhled presne zapada do te doby,kdo nemel spoilery a tuningove doplnky,tak jakoby nebyl...echt jeste ze to je za nami
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Míro, napřed se koukni do tématu Běšiny, pak si klikni na odkaz co jsem uvedl ve zmíněném tématu, pak si přečti popisy fotek a až to všechno uděláš, tak budeš vědět co všechno mě mile překvapilo v Běšinách.
Co se týče tohodle kábra, tak pro mě to bylo zjevení, neb tohle auto pamatuju tak někdy z Mělníka 2000 a od té doby nebylo nikde vidět. Neřeším to jak je udělaný (což je koneckonců pěkně)...