skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pojistkové skříňky
prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 25.02.2004 do 25.02.2004, založil/a
16:12:47
25.02.2004
25.02.2004

Marko
Já jsem si předělával stávajicí pojistkovku na novou (na nožové pojistky). Kabely jsou tam na normalní autokonektory. 

14:36:15
25.02.2004
25.02.2004

Palic - zrušená registrace
no co se pojistek tyce tak mam klasickou pojistkovku na miste ridice plus jednu v kufru....... drive se dokonce davali v nadstandartni vybave pojistkovky na tusim ze na 4 pojistky a to kvuli pridavnym mlhovkam jednu tuto pojistkovku doma mam, ale nemam na ni ten kryt....
-> D.J.Vlasta: neni nad to si udelat vlastni pojistkovku.... nikdo pak nevi kde je co pripojene a kdyz by ti chteli auto stipnou a mel by jsi i upravenou spinacku aby nesli sundat draty a meli stejnou barvu tak jsou tzv. zlodeji nahrani....... nevi ci scim spojit aby motor naskocil (tohle mam v planu, ale momentalne zapasim s dulezitejsi vjeci napravy a brzdy).... :)))
-> D.J.Vlasta: neni nad to si udelat vlastni pojistkovku.... nikdo pak nevi kde je co pripojene a kdyz by ti chteli auto stipnou a mel by jsi i upravenou spinacku aby nesli sundat draty a meli stejnou barvu tak jsou tzv. zlodeji nahrani....... nevi ci scim spojit aby motor naskocil (tohle mam v planu, ale momentalne zapasim s dulezitejsi vjeci napravy a brzdy).... :)))
14:09:55
25.02.2004
25.02.2004

D.J.Vlasta
Ja mam ve sve Skoduli pojistkove skrinky dve,jeste ty klasicke bakelitove.Mam tam trosku vice elektriky.Tu druhou mam u spolujezdce pod palubkou a navic tam dalsi skrinku s relatkama na svetla a dalsi veci.Uvazoval jsem to ale predelat a frknout tam tu velkou skrinku z Fava nebo z Feldy.
11:15:41
25.02.2004
25.02.2004

Jirik - zrušená registrace
Mno, právě, měli jsme dvě jednu bakelitnaju dvoupoistkovou a druhou origo škoda, nedám na ně dopustit, páč to co se dneska prodává jest šmejd za nemrzký peníz. Dneska to všechno přidělam a zapojim.
10:36:24
25.02.2004
25.02.2004

U-Geen
Daj se sehnat i pěkný na nožovky akorát nevim kde :o) Já sem použil ještě jednu tu velkou :-)
10:34:41
25.02.2004
25.02.2004

Luděk
-> Jirik: ó slovutný Jiří,děkujeme Ti za vyčerpávající info o Tvém putování po Plzeňských obchodech,ale dvoupojistkovou bakelitovou skříňku mám na mlhovkách zapojenou již několik let
jinak plně sdílím Tvůj názor ve výše uvedeném textu 
jinak plně sdílím Tvůj názor ve výše uvedeném textu 
10:21:46
25.02.2004
25.02.2004

Jirik - zrušená registrace
Zháňal jsem nějakou pěknou qualitní pojiskovou skříňku, abych tam mohl frknout kabely od světel k relé a pak přívod k zesilovači. Teda řeknu vám... Ve všech mototechnách a elektroprodejnách které jsem oběhal měli akorát na nožový pojistky, pouzdro jen tak "visící" a materiál toho plastu byl asi jako ty reklamní lžičky ke zmrzlině v papírovym kelímku. Asi tři lidi v různejch prodejnách mi říkali, že jsou dimenzovaný na 30A, ale prej ani oni by za to nedali ruku do ohně. Na každym konci to mělo 2 cancourky na zaštípnutí kabelu, ale tak na průřez chlupu, by mě zajímalo jakej proud by ten chlup přenesl. A takovýhle skříňky měli pomálu po všech kšeftech co jsem oběhal. Teda až na jeden a tam jdu koupit dneska kabeloidní průchodky, skříňku už mám.
Vzal jsem jednu na dvě pojistky co už nepoužil taťka na svojí "Š". Je to taková ta stará poctivá od PALu. A hlavně do ní pod šroub zamáčknu řádnej kábl. Takže bacha na šmejd a raději si kupte originál škodováckou skříňku a nebo vemte nějakou pěknou z werkoviště.
Vzal jsem jednu na dvě pojistky co už nepoužil taťka na svojí "Š". Je to taková ta stará poctivá od PALu. A hlavně do ní pod šroub zamáčknu řádnej kábl. Takže bacha na šmejd a raději si kupte originál škodováckou skříňku a nebo vemte nějakou pěknou z werkoviště.