skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
skoda v zahranici
Fowler, Lyle 1891-1969 photographer.
[Skoda Distributors Pty. Ltd., formerly Interstate Car Buyers, 307-311 LaTrobe Street, Melbourne]
Date(s) of creation: [ca. 1950]
[Skoda Distributors Pty. Ltd., formerly Interstate Car Buyers, 307-311 LaTrobe Street, Melbourne]
Je to víc koncern, ale funkční řešení dvoumotorového auta... to chce odvahu
www.griptv.cz/2013/.../vi deo-skoda-octavia-rs-s-vyk onem-790-koni
www.griptv.cz/2013/.../vi deo-skoda-octavia-rs-s-vyk onem-790-koni
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: viděl jsem ji ve zprávách v tv
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: biela taxi ?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :

-> Enggik: Ti musel pomoct špuntem traktor, co? 

Cca před čtrnácti dny v DE u Torgau. Celkem slušnej kousek, měl jsem co dělat, abych ho dohnal 

-> Michal N 283: poriesit par detailov a je cukrik
-> Bukaj: asi to majitel neriešil ked s tým vyšiel raz za rok niekde

-> Michal N 283: Ale zajímavý jsou ty zadní zástěrky za předníma kolama

-> Michal N 283: Tak málo najeto a už poztrácela pokličky a mřížku ofuku na C sloupku... 

-> Tuner#2: pekné tá Rapida
-> Nwkt: Tak vymenit budiky a nebo je vyndat a pohonit vrtackou myslim zvladnou i anglicani :) A ma najeto hned kolik kdo chce... Kolik to stoji ta sranda?
-> Nwkt: no a teď to hlavní, co za něj chcou? ;)
-> Radek Retro eLeSo: Jo, jo, mě ještě praštily do očí načerno natřené matky levého držáku motoru...

-> Nwkt: tam je divnejch víc věcí......ten plech u vejfuku taky neschnije hned,pokličky na kolech nejsou,nápis na masce,černý prahy,je to na 60mil moc starý jako 

-> dragon_cb_cz: Právě, na těch 60 mil nevypadá vůbec
-> Nwkt: Na "nový" auto to nevypadá...
Určitě mi na to nesedí: přední čelo, ošoupanej plynovej pedál, sedačky v černý kostce. Ale prej to údajně mohlo sloužit jako zásobárná dílů, proto tohle. Ale pořád nechápu ten nástřik čela
-> Nwkt: