-> Tuner#2: Já nejsem žádnej dokonalej angličtinář,ale tohle si nějak přelouskam, na tom ebay je blbý jen to,že poštovný je někdy třikrát větší než cena věci,ale tak dá se to vykomunikovat s prodávajícím, Já tam kupuji celkem pravidelně,resp mám uzavřenejch nějakých 62 obchodů, většinou modely 1:43 nebo 1:18, přičemž co si tak pamatuji, tak jednou jedinkrát jsem se ohradil a dostal jsem výraznou slevu za poškozenou 813ku, co mě jednou naštvalo,ale to jsem si nepohlídal já a prodávající se mě neptal,že mi spojil dvě zásilky do jedný (platil jsem mu dvě poštovný a pak díky tomu ještě clo (ale to by byl jinej příběh), no a pak jednou opět spojené nákupy do jednoho balíku (začnou to na celnici řešit), když uviděj na skeneru dvě věci a na balíku jen jednu cenu...Jsem si objednal z čínské edice SAIC Superba A Kodiaqa 1:18,ale tehdy ještě Abrex nedovážel (začal necelej rok potom), tedy kodiaga do dnes nemá v eshopu, nicméně tehdy to prostě zabavili,že to je pro evropskou Škodu padělek, tak to zlikvidovali,nicméně mě se nějakým zázrakem podařilo vyhádat zpět všechny peníze (nějakých 5000), takže z ebayem bych to tak černě neviděl,z mých 62 jsem ,,narazil" vyloženě u 3 no..Z Číny si nechávám posílat jen drobnosti s poštovným zadarmo,tak u toho mě neštve,že to není třeba uplně ono,jako třeba tvrzený sklo na mobil a pod...