skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dobove samolepky
-> Čokin: to nemám..
-> Pavel P..: Foto té zadní co jsem dával já ten kousek nemáš?
-> Nwkt: -> Tuner#2: A jooo, no v celkovým pohledu, už to tak zajímavé není, ale aspon vím jak to vypada. Takže děkuji za pomoc pánové.
-> Pavel P..: Ale to není ta zadní, to jsou nějaké boční že.
-> Pavel P..: Ale to není ta zadní, to jsou nějaké boční že.
-> Nwkt 18.08.15 22:35:46: Však Čokin na tom srazu taky byl: www.flickr.com/photos/...
/72157647521700554

-> Čokin: Máme, jezdí na jednom bílým kabriu
Obnovím kostlivce........ v jednom dokumentu jsem objevil originální dobovou samolepku na bok Rapida. Nemáte někdo fotku nebo něco kde je vidět kompletní podoba této samolepky?
Já je mám ještě pořád doma nerozbalené, mrknu po nich, jestli jsou v nějákém jaktakš stavu...

-> origo: no ty samolepky stály asi 300kč nebo tak nějak a kupoval jsem je asi před rokem. ale myslim že tady u nás v krámku je maji, já je kupoval na burze, a myslim že se furt prodávaj.
no presne neco takove shanim,kolik zane????A kde?
-> Gryzly: samo že na autě. Ale brzo pujde do šrotu, je totál...
-> MATTESS: Na autě? nebo doma? Podle mě je to dobrá ochrana proti kamínkům od kol a možná i proti rzi od povrchu. Občas tu vidívám jednu bílou škodu po laku a ta tu nálepku má zkraje pruhlednou a uprostřed modrou. Určitě to bude nějaká druho výroba.
-> Gryzly: strejc je má ještě dnes....
-> origo: Zkus www.obautodily.cz/ také prodávají různé doplňky, tak by to možnám mohli mít.
presne neco takoveho,nad prahy bych chtel sehnat,snapisem skoda.
-> Pilot 105: pisnu ti mejl. něco by se mi hodilo třeba se domluvíme

Není problém vyrobit, ale musí být k dispozici kvalitní podklady.
Tak já měl nad prahama nálepku škoda, ale jenom na jedný straně tak sem jí dal dolů
ja bych stal o tyhle,ted to jeste spi,ale jednou bych nejakou vyrobu replik chtel zajistit.
Chtel bych sehnat nejake dobove samolepy na rapida,garde,na boky,nemate nejeke foto a kontakt,kde by se daly sehnat????Libi se mi jak to ma M.I.K.I na cervenem rapidu.