skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 4851 až 4900) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> suri: Jo to by vypadalo líp, ale červená je nej... škoda jen, že u těch barevných doplňků "sportovní" výbava končí.
-> suri: mě už se to taky celkem líbí, když vím o co go :D
jenže před rokem se mi to absolutně nelíbilo..
a měl i palubák, to mě sere nejvíc
:D
jinak mě se líbí modrej color line a mystery fialovej taky neni k zahození.. no i ten zelenej :D
ale GLX taky neni vůbec špatný :-)
jenže před rokem se mi to absolutně nelíbilo..
a měl i palubák, to mě sere nejvíc

jinak mě se líbí modrej color line a mystery fialovej taky neni k zahození.. no i ten zelenej :D
ale GLX taky neni vůbec špatný :-)
-> suri: A Color line.
Černej Sport se mi vůbec nelíbí...

-> suri: škoda že jsem to nevěděl dřív, mohl jsem mít sportlina v černý metle.. když jsem kupoval mojí, tak tam stála i sportline, ale teda stav nic moc..
a já si řikal, to je nějakej tuzing, žlutý pásy, žlutý budiky, pytel na řadičce atd..
ta neznalost.. :D
ale už to vím dýl

ta neznalost.. :D
ale už to vím dýl

Tak, nechci machrovat, ale myslím si, že jsem právě s nákupem FUNa dál, než většina z vás...
Dneska mi totiž přišlo toto:

Dneska mi totiž přišlo toto:

-> maca: tak to je jasný že jsou auta stranou...a zrovna teď :-(
Tak ať je klučina brzy v pořádku !!!
Tak ať je klučina brzy v pořádku !!!
-> maca: OK... dál se tě na ten nepovedený výlet ptát nebudu. Tak ať je vše v pořádku.
-> maca: jasne, tak drzim pesti at je vse brzy ok
-> Vojťas: nechci to zveřejnovat,jsou věci co se veřejně neříkají

-> maca:
co se stalo?

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 21.12.10 10:56:18 napsal:
→ maca: Měl jsi mu říct, že když už jedeš tak daleko,
že ho vezmeš… ale tak za 20t.
Máš nějaký reálný fotky nebo jsi nestihl ani nic udělat?fota jsem nedělal,spěchal jsem domu.........synka odvezla sanitka
→ maca: Měl jsi mu říct, že když už jedeš tak daleko,
že ho vezmeš… ale tak za 20t.

Máš nějaký reálný fotky nebo jsi nestihl ani nic udělat?fota jsem nedělal,spěchal jsem domu.........synka odvezla sanitka

Tato za 88tis. už tu byla a nikdo ji nechce protože je drahá, jestli se dobře pamatuju, ne?
(1,6, První registrace 17.5.1999, najeto 208 000 tis. km, vůz je 4místný el. ovl. zrcátek, tažné zař. , 2x airbag, posilovač řízení, hliníková kola. originál manuální převodovka, imobilizér, střešní okno, rádio, střešní nosič, otáčkoměr, digitální hodiny, vnitřek kůže. nový díly:škrtící klapka, rozvody, olej, filtry, baterie, výfuk, spojka, indukč.cívka, brzdy, obě přední poloosy,čepy řízení, svíčky,lambda sonda. Sběratelský kousek,bez investic, ježděná na dlouhé trasy. Vynikající motor a spolehlivé auto)
www.skodafun.cz/Fun%20fot ky%20-%20ikony/bazar_36.jp g
(1,6, První registrace 17.5.1999, najeto 208 000 tis. km, vůz je 4místný el. ovl. zrcátek, tažné zař. , 2x airbag, posilovač řízení, hliníková kola. originál manuální převodovka, imobilizér, střešní okno, rádio, střešní nosič, otáčkoměr, digitální hodiny, vnitřek kůže. nový díly:škrtící klapka, rozvody, olej, filtry, baterie, výfuk, spojka, indukč.cívka, brzdy, obě přední poloosy,čepy řízení, svíčky,lambda sonda. Sběratelský kousek,bez investic, ježděná na dlouhé trasy. Vynikající motor a spolehlivé auto)
www.skodafun.cz/Fun%20fot ky%20-%20ikony/bazar_36.jp g
A co tadyten za 45tis. z Návsí (1,6, rv:1999, najeto 142 000km, vozidlo po částečné GO), už ho někdo viděl? Je to na fun stránkách.
www.skodafun.cz/Fun%20fot ky/Bazar_33%20(1).JPG
www.skodafun.cz/Fun%20fot ky/Bazar_33%20(1).JPG
-> maca: Měl jsi mu říct, že když už jedeš tak daleko, že ho vezmeš... ale tak za 20t. 
Máš nějaký reálný fotky nebo jsi nestihl ani nic udělat?

Máš nějaký reálný fotky nebo jsi nestihl ani nic udělat?
-> maca: no většina lidí na to asi spoléhá. Jako nečekám že to bude nový auto, ale kdy se po telefonu jasně ptám na některý věci.....a v reálu jsou naprosto odlišný... Musel bych být uplnej debil abych si nevšimnul. Njn...v čechách jsem slušnný auto nekoupil ani nepamatuju... :-(
-> Max: to mě povídej,přitom jsem se ho vyptával po telefonu
asi myslel,že když jedu tu dálku......že ho vemu

-> maca: tak to jsem rád, že jsem tam nevyrazil. Tyhle zbytečný cesty mě dost serou...
-> Nwkt 19.12.10 21:38:16: prasklej nárazník a ten stojí majlant (novej asi 35) 

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 19.12.10 23:38:37 napsal:
→ maca: To mluvíš o této? auto-ostatni.sbazar.cz/fe licia-fun-1-6-pick-up-2arb -abs-serv-r-v2000-zatec-o5 032121.html
ano
→ maca: To mluvíš o této? auto-ostatni.sbazar.cz/fe licia-fun-1-6-pick-up-2arb -abs-serv-r-v2000-zatec-o5 032121.html

-> Faváčik: co takhle se stát tichym pozorovatelem a šoupat nohama?
-> Faváčik 20.12.10 17:06:31: To už se tu dávno řešilo, takže když si to nedokážeš najít, tak ti to ani nemá cenu vysvětlovat.
-> suri: ...

-> Nwkt: preco kazda FUNka skonci v zlom stave? ked dajaku vidim, zhrdzaveta,...
-> Faváčik: Asi jo, když se ptáš
mam jednu otazku ?!
-> Jožynek : nove info :je to felda frofesorky co uci fyziku ...
nabuduce kuknem km a dake detaily ...
nabuduce kuknem km a dake detaily ...

-> iDawe: Pokial viem to auto nieje na predaj, je to auto čo jazdí u nich normálne po meste...

-> Tomáššš: jaká byla cenovka ? vypadá moc hezky.. spíš vypadá suprově 

-> Nwkt: až budeš mít chviličku tak se tam zastav a něco nafoť :o) díky
-> Mr_Kubas: No právě... 

-> Nwkt: Tak nezapomeň foťák. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 19.12.10 23:38:37: V inzerátu vypadá hodně slušně, ale asi je jen naleštěná co...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : špatně
někdy mezi svátky asi

-> Nwkt: Jak jsi na tom ty se svým úkolem navštívit FUNa v Ejpovicích?
-> maca: To mluvíš o této? auto-ostatni.sbazar.cz/fe
licia-fun-1-6-pick-up-2arb
-abs-serv-r-v2000-zatec-o5
032121.html 

-> Jožynek : Protože všechny co jsou na prodej, se stěhujou na virt. 

-> Nwkt: na tu jsem se byl podívat. fotka cca rok stará... hujda
-> Nwkt: njn poslednú dobu je okolo FUNiek vôbec boom, či už na predaj, alebo tu na VIRTe..:D
-> Jožynek : Já už se v tom ztrácím 

-> Nwkt: to tu už bolo...

-> Nwkt: -> VeTeV: njn na fotkách to vždy vypadá pěkně,škoda projetého benzínu

-> maca: pěkná hujda 

-> maca: No potěš
na to jak vypadala na fotkách pěkně 

Tak jsem přijel bez auta-přední blatníky KO,motor prasklé svody a špatné hydroštely+něco navíc,lemy nevim čím jsou natřené,ale po doteku se barva loupala,korba klasika uložení tlumičů.....
každopádně mam ted jiné starosti,takže na auta seru.............
každopádně mam ted jiné starosti,takže na auta seru.............
-> P@wlos: ja bych ji nebral vubec, mam uz dve :-)
-> palasske: 15 bych dal... je to nejspis byvale z radia cas... bude zdevastovany, jezdili s tim vsichni co meli ruce a nohy... chybi laminaty - lemy a zadni naraznik...
nez toto za 30, radeji toho krasavce co tu byl za tech 58...