skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nálepka Virt
prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 28.08.2016 do 06.09.2016, založil/a Robert 106
Tak mam jen sedany bile a cerne lepene zvenku na kasli ci sklo nebo zevnitr na sklo
Ja bych taky bral par nalepek... Mozna 5, mozna víc.
kdyby to nekdo vyrizoval, tak se urcite hlasim jako odberatel. 

-> Robert 106: Ono vyříznout třeba jen jeden kus je problém, musí se pokrýt určitá plocha (šířka folie), aby to mělo smysl dělat. A ten vzor, co je volně ke stažení, se musel docela hodně upravovat, aby to podle toho šro vyříznout.
Děkuji všem,
zjistím co by to stálo u nás tady v copy studiu jestli by to nevyšlo líp než pošta a dobírka.
Jinak bych se ozval do SZ
zjistím co by to stálo u nás tady v copy studiu jestli by to nevyšlo líp než pošta a dobírka.
Jinak bych se ozval do SZ
-> Robert 106: mam jen bílé a černé sedan i cupé, barevené se rozprodali a už jsem ne nenechal dělat.
na zakázku by je asi udělal Johny Death (jen nevím jak cena) johny.death@seznam.cz
na zakázku by je asi udělal Johny Death (jen nevím jak cena) johny.death@seznam.cz
Nejsky ma OndrA krupi ne?
-> Robert 106: Mám černé a bílé, pokud by ti to stačilo. Případně se ozvi SZ.
-> Robert 106: "rizena" podle prosby ... snad to prelouskas, je tam spatne kodovani. skoda-virt.cz/cz/.../soub
ory-ke-stazeni
Nám je dělal Pilot 105, ale teď na to nemá moc čas, tak třeba Johny... 

Respektive distribuce a výroba je nějak řízená nebo si to může udělat kdo chce ?
Ani nevím, že bylo nějaké Coupé (nikdy sem to neviděl)
-> Robert 106: Já nějaké mám, ale jen se sedanem, tak jak je originál logo Virtu. Coupé jsem nepotřeboval, tak jsem to ani nenechával dělat.
Ahoj našel jsem tady akorát nějaké prošlé inzeráty,
rád bych na Rapida nalepil Vrtí nálepku a otevřeně se tak hlásil k této komunitě budou ještě nějaký ??
rád bych na Rapida nalepil Vrtí nálepku a otevřeně se tak hlásil k této komunitě budou ještě nějaký ??