skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kit car
-> radar75: uz to tu pár krát je
Trošku off, ale nenašiel som narýchlo vhodné vlákno a chcel som zaslať tento šikovný počin ostravských študentov a prajem im veľa úspechov
automix.atlas.sk/novinky/ .../elektromobil-od-ostrav skych-studentov-dostal-spz -tky?utm_source...

automix.atlas.sk/novinky/ .../elektromobil-od-ostrav skych-studentov-dostal-spz -tky?utm_source...
nakonec jsem upustil i od tohohle :) ..a dovez sem si úplně stejnou feldu jako mám teď...aneb nasyslena plechařina v mojí barvě, motor do zásoby....atd.....nechcet
e někdo doklady na 1.6MPi 97 rok stříbrná se zaplacenou ekodaní?
-> Tuneman2: za ty prachy ... chtělo by to asi prohlédnout osobně pečlivě. Pěkný svody. Strašná kapota a lak.
-> rené: v místě posádky jako jo, ale proč je to omotaný celý?
-> Tomaso435: Hele jen jednou jedinkrát jsem jel na Amater rally do Bělý pod Beezdězem bez těhle miralonů na rámu. Loket na levý ruce byl modrej a nateklej ještě tejden po tom. :-). Víckrát ani fň. A to se jelo jen 6x 3km.
Hehe kdo by to byl čekal u auta vyvedenýho v tomhle stylu :D.
-> Tuneman2: tám je ale mirelonu

auto.bazos.cz/inzerat/...
/Felicia-16i-Bez-TP.php o tomhle někdo něco ví??
Ano...sešlo z toho, je to děs, je to jen naplácaný na kastli bez ořezání, podběhy nic, vepředu montážní pěna, všecko praská....hrůza
-> skoda 120 es: kal to , je to lepenica?
-> Tuneman2: Auto znam osobne a dobře radím,nebrat....
-> Tuneman2: každopádne to chce to auto preliezť
Dik, na fejs majitele uz jsem se dostal, prý ji má po bráchovi, ale mají malý dítě a chcou spíš něco obyčejného jako daily car....kdybych to koupil tak z toho stejně půlku vyházím :D ...je mi jen o kastli s kitkar lemama.....:) a pokud je pravda co tvrdí, že je na tom autě půlka věcénových, proč ne
tady v ty skupine se objevuje www.facebook.com/groups/1
28576664020237?fref=ts a tady je majitel www.facebook.com/stefan.i
lovsky?fref=nf vic ti nepovim....
-> Tuneman2: Podle kasliku je z FK Liberec, ale ani na klasickym, ani na fb verzi jsem o ni neslyšel ....a to se Divín ze na fb není takovém tuning vystavován obden
jen me napadlo kdyby to auto nahodou znal.....at zbytecne neztracim cas...
-> Tuneman2: tak uvidis na com si ked sa nahodou stretnete
-> castrol: taky sem to prave mel v umyslu....ale aspon v tomto rocnim obdobi bych mel byt hodny a poslusny :D -> Mr._Nosferatu: toho s právě taky bojím....a´t uz je tomaskování nebo umysl, je to zbastlené
-> Tuneman2: to sa budem radsej hrabat v aute ako cumet na tie kazdorocne sracky
Vzhledem k tomu ze ten předek ani není v laku to vypada jak kdyby došly finance, a hlavně lamino prahy, to je jak dat kitkar kit místo plastových lemu a prahu
to asi kazdej :D ...ja spis hledam zabavu na zimni vecery, winterkchár je hotov....tak to chce novou zábavu....no...a nebo holt budu taky píct cukroví a uzivat si te vanocni komedie v teple obýváku :D
-> vhml: tak to je pekne, naskytnut sa take nieco tak mam jasno
-> castrol 11.12.14 18:42:20: za stejnou cenu jsem koupil Fabii v lepším stavu 

-> Tuneman2: kup a mozes mi to lamino darovat
ale inac fak je ze ten interier je na vysklbanie

prave si rikam az podezrele, sice je to další spastěnej polo kit....ale jak pisu, mam doma celej kit, ale nechce se mi s tim delat....jako zaklad by to slo....ale jak vidim ten vnitrek zveda se mi zaludek :D ....prace by na tom byla....jen je to pro me zruky, mame se potkat na pul cesy a bojim se ze pod tim laminatem to bude jen dalsi oplacana shnilotina
-> Tuneman2: cena je slusna
Pánové co si myslíte, jít do toho?....s tím že interiér by byl potom naprodej, tohle v autě nesnesu.....a kitové nárazníky originál doma mám.....byl by to rozumný kup?...víte o tom autě něco? auto.bazos.cz/inzerat/...
/prodej-nebo-vymena.php