skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
Dneska zas jeden skoro novej karb ve šrotu, docela zajimavej, podle cisla to je Wartburg :( skoda
difuzory 23/23
difuzory 23/23
-> Bukaj 03.05.15 21:02:06: já jsem nedávno narazil na časopisy Svět vědy a techniky z poloviny 60. let, které jako student sbíral můj táta. Jsou tam poměrně zajímavé informace, a v češtině.

-> Flasch1994 11.05.15 13:13:14: Jo to letělo do sběrného dvoru pěkně tim teklo 

-> Flasch1994: Stresni okno s obrazkem auta se davalo myslim i na Rapida. A nebo se to dalo dokoupit jako ruzna ta doplnkova vybava.
-> Flasch1994: Rovnaké sme mali tiež na Favorite z 90´ 

Sundáno z Favorita, je na tom logo škoda, vidim něco takovýho prvně
-> Radek Retro eLeSo: tak neviem teda
-> castrol: venku stojí pár dní,jezdim několikrát denně okolo tak netušim co se děje
-> Radek Retro eLeSo: asi od toho daneho incidentu nema na nu naladu -> Arnold: 

-> castrol: přesně tak hned jsem jí poznal
-> castrol: snad je stále jeho,netušim,jen nechápu proč je venku před garáží
-> Radek Retro eLeSo: to je ta co mal ma bibendum ?
do libovek to nepásne a možná ani do vraků
ta dopadla.................. ............
nevim jak dlouho tam takhle přežije
ta dopadla.................. ............
nevim jak dlouho tam takhle přežije

-> Bukaj: To máš blbý 

-> dragon_cb_cz: 

-> Bukaj: Tu ne parles pas francais?
Včera u táty na chatě v bedně "na podpal" mne zaujaly zápaďácké časopisy z počátku 70. let o elektronice:
Elektronické součástky Siemens 5/6-1970 (katalog novinek a nějaké povídání k tomu)
Tištěné obvody z dubna 1972 (o mašinách a technologiích výroby tišťáků)
Malá vada - je to ve Francouzštině
Elektronické součástky Siemens 5/6-1970 (katalog novinek a nějaké povídání k tomu)
Tištěné obvody z dubna 1972 (o mašinách a technologiích výroby tišťáků)

Malá vada - je to ve Francouzštině

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jo, to by byl dobrej úvod: "je tu ještě někdo, kdo pamatuje, jak jsme vám před 70-ti lety nakopali p*dele"..

-> Jozka: Hehe kdovi, asi neco jako No, tehda jste prosrali definitivne valku :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Pěkně vymustrovaní Němci..
Je to zmatek - jsem se nad ním včera akorát chvilku zamyslel, když Johnny Van Zandt v Plzni hovořil o osvobození 1945 před zčásti německým publikem.. co asi tak povídal ve středu na koncertě v Německu.. (asi něco jinýho nejspíš).

Je to zmatek - jsem se nad ním včera akorát chvilku zamyslel, když Johnny Van Zandt v Plzni hovořil o osvobození 1945 před zčásti německým publikem.. co asi tak povídal ve středu na koncertě v Německu.. (asi něco jinýho nejspíš).

-> Pavel P..: Tojo, ale mluvili nemecky :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu 01.05.15 19:34:34: akorát vypadaj trochu emericky :-))
-> minno: Něco podobného od Dellu ještě čas od času z nostalgie zapínám... teda po přestěhování už moc ne, protože jsem přišel o pracovnu, ve starým bytě jsem to měl normálně zapojené na stole
386SX 25MHz, tuším že momentálně má 8MB RAM... ale jede mi na tom teda Minix.

-> Dušan: Neboli pul tuctu :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 3 páry !
-> aDAm 29.04.15 12:44:18: Taky jsem měl nějaký SW, ve kterém jsme ze samplů i hudbu skládali. 
To bylo taky gut.

To bylo taky gut.

-> minno: jj byla to pecka, kopice písniček na disketách a už se changovalo ;)
-> aDAm: áno, to je presne ono, slušná machrovinka vtedy :)
-> aDAm: myslím, že nejaká farebná hudba tam bola. Ale je to už strašne dávno, tak 17 rokov dozadu :)
-> minno: taky si používal ten player co dělal i barevnou hudbu? Takové tři barevné body co blikaly? ;)
-> MOLSO: Myslím, že áno. A cez repráčik speakeru som si cez DOSovský prehrávač púšťal muziku tuším že v .MOD formáte 
-> Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč): no, ono to bolo asi skôr okolo 13 MB, tých 15 MB som prepískol. Nojo, staré zlaté časy :)
Inak sme tam mali vtedy aj Internet Explorer 2.1 a tvorili sa prvé webové stránky cez Notepad :) Keď si to človek dnes predstaví, že niečo také bolo možné robiť na PC so 60 MB HDD, je to úsmevné :)

-> Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč): no, ono to bolo asi skôr okolo 13 MB, tých 15 MB som prepískol. Nojo, staré zlaté časy :)
Inak sme tam mali vtedy aj Internet Explorer 2.1 a tvorili sa prvé webové stránky cez Notepad :) Keď si to človek dnes predstaví, že niečo také bolo možné robiť na PC so 60 MB HDD, je to úsmevné :)
-> minno: 3.11 15MB? saláte, moje měly pod 10
a to jsem na truc svému učiteli ze základky stvořil DISKETU která nabootovala a byly na ní funkční 3.11 

-> minno: a zdrtoj bol v pravej casti skrine a siahal odpredu dozadu vsak ?

-> RadovanSkodovkar 25.04.15 20:31:33: Hehe. Compaq bol môj prvý PC. 386SX 20 MHz, 6 MB RAM, 60 MB HDD
S Windows 3.11, ktorý mal po okresaní 15 MB (mazali sa nepotrebné súbory dovtedy, dokedy to ešte fungovalo
)
Tento:
edit: tú spodnú mechaniku na pásky, alebo čo to je, nemal. Inak super stroj. Prvé programátorské začiatky a super hry.

S Windows 3.11, ktorý mal po okresaní 15 MB (mazali sa nepotrebné súbory dovtedy, dokedy to ešte fungovalo

Tento:
edit: tú spodnú mechaniku na pásky, alebo čo to je, nemal. Inak super stroj. Prvé programátorské začiatky a super hry.
-> K1NYO: Jojo GPEGA.EXE Na to že sem ročník 94, tak mě to postihlo taky.

-> havlik: -> Matsoft: Aha, dík 

-> K1NYO: hehe pěkný, taky sem hrál, a ještě sem měl motorky 

Accolade byla softwarove firma
-> Bukaj: ta hra je od accolade
-> Bukaj: O moc moudřejší nejsem (ohledně spojitosti s auty), jen, že mimojiné se jedná o kloubní protézy, nebo nějaký závorky 

-> K1NYO: Já to hrál jednou u kamaráda (nebyl jsem mezi vyvolenými, kteří měli doma počítač) a jediné, co mi utkvělo v paměti, je ten nápis Accolade - dodnes nevím, co značí - jdu se zeptat strejdy Googla...