skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> Bukaj: Hele koupil bych jeden Clarin.. ale jen jestli neni vyschlej! :D :D
-> Jozka: no jenom aby ty dcery neobjevily ty veci driv, a neposlaly neboheho tatinka do psychiatricke lecebny :)
-> Jozka: Hele to je jeden z nejstarsich vtipu... Nebojim se smrti. Bojim se toho, ze az umru, tak manzelka proda vsechny dily za ceny ktere jsem ji rekl :-D
-> dragon_cb_cz 29.12.14 23:59:59: Kterou krabičku od hodinek máš na mysli? Jestli myslíš ty PRIMky, tak jsou nový (stejně, jako většina věcí - dobový rádia a doplňky...)
Třeba autokompresor, který v roce 89 stál 690 Kčs, nebo to luxusní Japonský rádio s kazeťákem - škoda, že má jen AM, kdyby mělo i FM, tak už nesháním hi-fi Teslu do Å

Třeba autokompresor, který v roce 89 stál 690 Kčs, nebo to luxusní Japonský rádio s kazeťákem - škoda, že má jen AM, kdyby mělo i FM, tak už nesháním hi-fi Teslu do Å

-> jourin 29.12.14 23:55:05: Mám tip - potkal jsem se s jedním pánem, kterej má slušnou zásobu komponent na před- a poválečný auta.. a dvě dcery
. Říkal, že zásoby alespoň štítkuje cenovkama, "aby to ty trdla pak nedaly do šrotu"..

-> Bukaj: dobrý,to rádio v modrý krabici napravo sme kdysi měli ve volze...a pak ve 120ce...a pak we wartburgu...a pak ve favoritu
nepamatuju si ho s čudlíkama,ale s desetníkem a podložkou už jo

-> jourin: Tohle fakt byla náhoda - nebejt tý vloupačky a toho, že do domu se zloději dostali přes garáž, kde místo auta byla v bednách pozůstalost a když jsem tam řešil to okno a přes ty bedny jsem lezl, tak se kamarádka zmínila, že to budou muset probrat a vyházet...
Předpokládám, že Tvůj nález nebyl náhodný

Předpokládám, že Tvůj nález nebyl náhodný

-> Bukaj: Ta krabička od hodinek je plná? Protože pokud jo...
-> Bukaj: Jo jo jsem spojenej s ulovkem :-) Jinak me teda desi az jednou moje dcera nekomu zavola at ji prijede pomoct vyklidit bordel po tatovi... :-)
-> Bukaj: Já chci taky takovou kamarádku.
-> jourin: 
-> Bukaj: Takže "vyjímka potvrzuje pravidlo" že "pro dobrotu na žebrotu"

-> Bukaj: Takže "vyjímka potvrzuje pravidlo" že "pro dobrotu na žebrotu"

-> jourin 29.12.14 18:25:50: Zajímavé
Jinak já dnes našel hromadu "užitečných" věcí:
(aneb vyplatí se pomáhat druhým - kamarádce jsem před měsícem řešil opravu okna a dveří po vloupání a domluvil se s ní, že až bude uklízet pozůstalost po tátovi, tak aby nic nevyhazovala, že si to přeberu - a dnes mi volala, že už to má připravené na odvoz, tak jsem se stavil
)
Mimo tohoto ještě dvě bedny docela zajímavého nářadí a další cajky

Jinak já dnes našel hromadu "užitečných" věcí:
(aneb vyplatí se pomáhat druhým - kamarádce jsem před měsícem řešil opravu okna a dveří po vloupání a domluvil se s ní, že až bude uklízet pozůstalost po tátovi, tak aby nic nevyhazovala, že si to přeberu - a dnes mi volala, že už to má připravené na odvoz, tak jsem se stavil

Mimo tohoto ještě dvě bedny docela zajímavého nářadí a další cajky

-> Jozka: Diky, uz jsem mu napsal mail :)
-> jourin: Nemám u sebe, musel jsem vygooglit (google books), zmínka je na straně 127..
-> Jozka: Aha, ja jsem to necetl :-) tak to mu zitra zavolam, bude mit radost.. muzes mi ofotit ten kus kde to pise? :-)
-> jourin: No jo vlastně.. takže jako bonus ještě vyvrácení jedné z mylných legend.. oni s těma rozlámanejma kroužkama "doklopýtali" ještě pěkně daleko..
E: Tak mi to nedalo a našel jsem, že si to pamatuju blbě - Tuček (žijící evidentně v omylu) píše: cestou do Osla začal zlobit motor a ve Švédsku museli vzdát.. v dalším vydání to bude muset o ten trajekt přepsat.. :-).
E: Tak mi to nedalo a našel jsem, že si to pamatuju blbě - Tuček (žijící evidentně v omylu) píše: cestou do Osla začal zlobit motor a ve Švédsku museli vzdát.. v dalším vydání to bude muset o ten trajekt přepsat.. :-).
Prej nestihli ušmudlat... se podívej, ta knížečka nalevo rozmáchaná, v té kartě napravo je škrtáno... to maj být dokumenty tohle?!
Ale ten krasopis v tom itíku a malovaný směrový tabule... to muselo dát kurva práce, to dýl malovali než jeli. 

-> jourin: Tak samozřejmě, že né já. Píšu vysvětlit pro ty blé, ne pro mě... 

-> Jozka: Ne ne si to precti kde je posledni razitko.. No ale do Monte bohuzel nedojeli :-)
-> jourin: Ne nepoužitelné - nepoužité
Oni tenkrát dojeli jen do toho Osla, tak to nestihli ušmudlat... Ale nález teda fakt neskutečnej..

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak kdyz jsi na foru tak numuzes byt uplne blbej, musis umet cist a psat! :-)) Tak si to poradne precti :-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : část expozice do muzea 

-> jourin: A pro ty blbé... co to je? 

-> Jozka: Jak jako nepouzitelne? :-) To je prave pouzitelne uplne nejvic :-) Ve vitrince to bude vypadat paradne! :-) MB bohuzel :-)
-> jourin:
Skoro nepoužité bohužel..
Je součástí nálezu i příslušný embéčko ?

-> Dave - ten pátý: to samo jsem si taky říkal když jsem kliknul

-> frajer: Že já blbec kliknu na každou kravinu

-> castrol: prdel no sem jenom napsal do google vyhledavace tomaso435 a todle na me vybaflo!!

-> frajer:

-> Bukaj: tak pokud to leží venku tak ne... 

-> Pavel P..: A na to potřebuješ detektor, jo? 

Tak tradiční vánoční hledání pokladů..(když počasí dovolí) :-)
bohužel padla jen jedna olověná plomba, kus mosaznýho plechu a spodek od brokový 16ky.
a v křoví jedna značně unavená kárka....

bohužel padla jen jedna olověná plomba, kus mosaznýho plechu a spodek od brokový 16ky.
a v křoví jedna značně unavená kárka....

-> Stepan FUN: Jako dekoraci třeba Vojtíkovi, až jednou bude mít to "muzeum"... 

-> Jarda/felda: možno nejaké staré rocniky

-> Jarda/felda: na vrtání mimo elektriku se to používá stále :-D .. ale už sem koupil akuvrtačku

-> StepaNoFUN 25.12.14 16:13:32: na vrtání do dřeva se to stále používá 

Našel jsem historickou "vrtačku" :-D Nechce někdo do dílny jako dekoraci?
-> Tony Outland: na lekra sa to nehodí, tiež by som to vyhodil

-> Pavel P..: Uuáááááááá už aby mi prodali ten sklad. To bude pak recyklace.

-> Pavel P..: Kdyby šla do světa, dej vědět

-> Zeke-ten šestý: jo glykosol tam taky mám někde :D a autobalsam.. a možná i pixla čipra tam leží
-> Tomaso435: -> Bukaj: Taky už mám pár dobovejch věcí, co si vzpomínám tak glykosol, Autoemail (červený) a Biolit

-> Bukaj: Jsem měl onehdy taky radost z plný skleněný láhve ředidla, bohužel na velmi zachovalý nálepce už byl čárovej kód, i když to byla jinak ještě dobovka.
-> Zeke-ten šestý: Suvenýr do garáže
Taky už mám slušnou sbírku dobové autochemie....

Taky už mám slušnou sbírku dobové autochemie....

-> Zeke-ten šestý: já mám zase konkor 101 a hasící sprej :-D