skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
120ku trysku v karburátoru který jsem kdysi ne zcela úspěšně jezdil na červenej.... jestli to nebude část toho částečného neúspěchu :/
-> Jozka: tak to je zlo
-> dragon_cb_cz:
Je moc rovná, no.. V noci tam 50 km/h fakt jezdí jen hlídkující PČR.. asi aby případní zloději stihli včas zpozornět a zdekovat se..

-> Jozka: Vola kterej u vás v ulici jede kilo bych chtěl vidět... v mířidlech pušky.
-> castrol: Bohužel není, naše ulice se sice nachází na rozhraní mezi sídlištěm a vilovou čtvrtí, nicméně zároveň supluje chybějící obchvat a v noci se po ní běžně jezdí i stovkou, takže tohle drobný zvířectvo nemá šanci. Naštěstí koťátko nemělo přejetou hlavičku a vyvržený bylo jen lehce, takže trochu problém je jen to, že popeláři pojedou zas až v pondělí..

-> Jozka: podla toho co pises ze zase tak to asi nedude poprve ?
-> castrol: Moje nikoliv, ale zas přímo ve výjezdní stopě.. a v současným počasí by jeho proměna v létající kočku trvala kdovíjak dlouho, takže jsem raději uklidil..
-> Jozka: tvoje ?
Den začal výborně.. přejetý kotě akorát před nájezdem ke garáži..

-> Cempyk 22.09.14 18:29:58: an error occured, please try again later....sry ale nad takovým textem fakt slintat nebudu
-> Don_pepe:
-> Pavel P..: prdel je, že tyhle 4kolky řvou stejně s i bez tlumiče

-> Pavel P..: prdel je, že tyhle 4kolky řvou stejně s i bez tlumiče

-> Klubko_: správně... tak jasně že bych ho vzal i do sběru, ale kdo se s tim má tahat po lese?

-> Klubko_: Teď je to ještě sazenička, za 10-15 let to bude nález

-> Pavel P..: jak to není nalezeny detektorem a půl hodiny kopání, tak tě hliník nezajímá? 

-> Vojťas: byl hlinikóvy..... ale kdo by se tahal se šrotem
a houby nic moc, plesnivý nebo sežraný od slimáků :-(

-> Vojťas: uz ho dal na aukro

-> Pavel P..: no to musela bejt smazenice z toho 

Šel jsem do lesa na houby a našel jsem vejfuk z nějaký čtyřkolky nebo podobnýho postrku

-> myschaak AZNP K.Hora 18.09.14 20:34:57: to je klasika jakmile se něco takovýho stane hlásí se všechno co se za poslední půlrok postrácelo

-> Jarda/felda:

-> myschaak AZNP K.Hora: Tak to potěší. Za to bych jezdil minimálně čtvrt roku...
dneska ráno přijedu do práce a našel jsem bagr bez nafty :/...copa já tam měl max 30litrů ale z tatry za mnou zmizlo asi 220l

-> Thomas 14.09.14 22:39:37: to byjde ale nebudeš mít chráněný boky 

s odstupem času se začínám tlouct do hlavy proč jsem jí nevzal
na druhou stranu nutnost vyřezávat jednu stěnu na křídlovky a nechat vařit díru mi nahrává dát do svého pikouše radši nějakej koberec a vyjde to podobně....

staci velky korkovy spunt 

-> Thomas: Nebejt tam ta díra tak by se z Feldy mohl udělat dobrej bazének

-> m8rinek: alebo
-> castrol: Co zalepit? Zavařit by šla...
-> Thomas: To jsi asi měl brát ;).
-> Thomas: To jsi asi měl brát ;).
-> Thomas: dieru zalepis alebo zalaminujes, to je najmenej
v pátek na skládce...viděl jsem prvně vanu do Fe pikouše co má napevno všechny 4 stěny. Rozmejšlel jsem se,ale nebejt tý díry tam tak jí hned beru
Našel kamarád normálně na silnici... ještě bez známky STK
-> macko KE: někde je foťák...tak pak dodám
-> myschaak AZNP K.Hora: foto by nebolo? Ja som bol teraz párkrát a musím povedať že tohtoročná sezóna sa vydarila 

18 hříbků

našel jsem důvod proč starej motor na daihatsu klepal, je to o 0.6 mm tenčí než to má být 

tak malá ráčna to má stejně zasebou... tak to až tak chybět nebude
tam nejspíš bylo vratidlo... teda jen tyčka.
-> U-Geen: Díky, to mě nenapadlo... ten nákres co tam je pod tim molitanem je k nějaký jiný sestavě

-> Zeke-ten šestý: mam v plechovy krabce stejnou plastovou vlozku a uprostred byl "sroubovak" na maly orechy.
Ráčna je vedle, a už je opravená a funguje
Co mělo bejt uprostřed nahoře? nad malejma ořechama?
A nad malou ráčnou prodloužení velký ráčny asi? :)

Co mělo bejt uprostřed nahoře? nad malejma ořechama?
A nad malou ráčnou prodloužení velký ráčny asi? :)
-> Strycek Marty 22.08.14 22:50:56: asi poplet fotky podle zadanýho vin je seat cordoba/ibiza
www.sauto.cz/osobni/.../1
5987219?goFrom=lis... Nesouvisí to se Škodovkama, ale přesto si myslim, že to nějak extra nevadí. Troufám si říct, že majitel je asi znalec aut, protože já bych přísahal, že je to Opel Astra F sedan :D