skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
Já nenašel dnes ale včera. Věděl jsem že to někde mám .. ale dvakrát jsem se stěhoval, tak najít to byl docela problém. Dostal jsem je kdysi od táty. Tak tady jsou .. ty nádherné polepky na krabičky od sirek. Udělaly mi radost.
-> Jozka: O virtuálních mravencích jsem dostal přednášku při předvčerejší návštěvě -> dragon_cb_cz: 

-> dragon_cb_cz: Mě by tenhle týden už nepřekvapilo, ani kdyby někdo programoval virtuální netopýří spermie.. Tož hodně zdaru.
-> Jozka: No ještě mě čeká posudek oponenta a obhajoba... ale trochu klidnější jsem. Teď spíš trochu plaším s jedním předmětem co musím ještě uzavřít, takže tu teď programuju virtuální mravence (ne, nedělám si prdel) 

-> dragon_cb_cz: Kompletně zdárný průběh i konec, co jiného si víc přát..

-> Jozka: Tak většinou jsem to nemixoval v jeden den
Ale vesměs se snažím volit kvalitní, tam tyhle problémy většinou nehrozí 

-> dragon_cb_cz:
Až takovejhle mix? To se divím, žes nesepisoval na porculánovým křesílku.. 

-> Jozka: Člověče, po celou dobu práce na diplomce jsem víčka odhazoval do jedný plastový vaničky (zdaleka ne všechny teda), mohl bych prohrabat, ale namátkou Máz a Kníže (Svijany), Vévoda (Vysoký Chlumec), Žatec 12°, Březňák 12°, Regent 12°, Hubertus 10° i 12°, Konrád Vratislavice, Chotěboř Premium 12°, Chodovar, Litovel, Uherský Brod 10°, 11° i 12° a pak ještě pár nouzovek typu Krušovice, Kozel a Pardál 

-> dragon_cb_cz: Kterážeto značka piva má takové blahodárné účinky na intelekt ?

-> Antony: Dík 

Před halou se dneska válela sahara ze šůty. Buď jí našli UK co sekali trávu, nebo hrál Syny frisbee

-> dragon_cb_cz:
jinak gratulace 

-> Antony: Heh, to mu musím říct tuhle interpretaci 

-> dragon_cb_cz 14.05.14 17:58:51: Jsem si říkal, že to nebude vedoucí dopravního podniku 

-> Klubko_: Celý je to dlouhý, tak jen konec:
"Práce je psána srozumitelně, úprava je vyhovující. Autor využívá standardních postupů a nástrojů softwarového inženýrství. K předložené práci ani k vyvinutému programu nemám žádné připomínky.
Závěrem konstatuji, že předložená práce i vyvinutý program splňují požadavky kladené na diplomovou práci a navrhuji hodnotit ji známkou A (výborně)."
"Práce je psána srozumitelně, úprava je vyhovující. Autor využívá standardních postupů a nástrojů softwarového inženýrství. K předložené práci ani k vyvinutému programu nemám žádné připomínky.
Závěrem konstatuji, že předložená práce i vyvinutý program splňují požadavky kladené na diplomovou práci a navrhuji hodnotit ji známkou A (výborně)."
-> dragon_cb_cz 14.05.14 17:58:51: a jak ti to posoudil?
-> Nwkt: 

-> dragon_cb_cz: Však vím, jsem to komentoval

-> Nwkt: Prdlajs 

-> dragon_cb_cz: Hmm, dílenský příručky? 

Posudek vedoucího DP v mailu 

Při vyklízení jedné garáže...sice je mi to k ničemu ale než aby se to mělo vyhodit 

-> bigfavo: mal ale nemas 

-> Tuner#2: tu nalepku, co ma na celnom skle, som mal aj ja 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 11.05.14 21:52:54: Dělal by se u nás Škoda Logan, no 

Jedna legendární igelitka
Jo to byla parádní doba...

Zase jsem přehraboval nějaké zásoby z domova. Tohle je zajímavé zbarvení Favorita. Podle obličeje s tím jede Sibera, ale takhle zmalovanou továrnu nepamatuju (pravda fa nemám až tak vysledované.
-> Bukaj:
Schéma elektroinstalace s pečlivě zakreslenejma úpravama - mám tam nějaký relátka navíc apod. a jsem z nich po letech trochu vedle, resp. z toho, jak jsou napojený na přepínače a kontrolky.

-> Jozka 08.05.14 09:41:25: A v rámci zachování energie - co jsi ztratil?

nic moc,, jen mě tak zaujalo aukro.cz/makej-makaku-zit
ra-v-zoo-i4215444002.html 

Pohřešovanej plech k čalounění.. kterej debil ho mohl takhle odožit..
??
Jo a taky kabel k foťáku..

Jo a taky kabel k foťáku..

-> castrol: ještě to chvíli potrvá...

-> Pavel P..: a kedy bude to jiny ?
-> FORM - zlomená ojnice:
no na feldě ještě ne a jiný taky ještě nemám....

-> Pavel P..: A už je máš nasazené na autě?
-> Milan 136: kdepak... prohlížel jsem je ze všech stran a nic jim neni.

-> dragon_cb_cz: Joj, takovej nějakej kabel jsme k jednomu monitoru taky mívali.. taková anakonda se závažím jak na pákovým pojistným ventilu a nedala se ani pořádně ohnout..
-> Klubko_: No jo... vzhledem k tomu že doma mám ustájenou menší sbírku relativně kvalitních CRT monitorů, tak je potřeba i kvalitní kabeláž
Originální Sillicon Graphics a Sun Microsystems kabely jsou ještě tlustší 

-> Milan 136 06.05.14 23:20:54: jo pirelli po delším stání udělaji plošky pěkný
-> Pavel P..: ani plošky nemají? tyhle P7 umí pěkný plochy rovný...
-> Jozka: jojo, taky by se to možná ještě někde našlo 
-> dragon_cb_cz: to jsou mi přirovnání
ale takle tlustej VGA kabel a ferity jsem ještě neviděl

-> dragon_cb_cz: to jsou mi přirovnání

-> Klubko_: Jo jo, ferity, k vidění třeba taky na kvalitnějších kabelech k monitoru... Slušnej VGA kabel má tloušťku škodováckýho svisláku a ferit asi jako jeho silentblok 

-> Klubko_: Tak tak, hi-tech.. seznam, pamatovák, hodiny, budík.. a tři baterie jak pětikoruny - ještě asi bude doma někde na dně šuplíku..
-> Jozka: za málo, rád poradim, když vím
apoň je vidět, že mi ty školy k něčemu byly 
diář Casio, no to už je pěkná historie. Pamatuju si, když ho tata používal v polovině 90. let jako telefonní seznam. To byl panečku HI-TECH

diář Casio, no to už je pěkná historie. Pamatuju si, když ho tata používal v polovině 90. let jako telefonní seznam. To byl panečku HI-TECH

-> Klubko_: Aha, dík.. už tyhlety vymoženosti moc nesleduju, bral jsem dle kabelu pro přenos dat k elektronickýmu diáři Casio z minulýho století..

-> Jozka: v tom válečku na kabelu elektronika nebývá. Jako může to být cokoli, nikdy nevíme, co si výrobce vymyslí, ale nejčastěj to je feritový váleček a slouží k zamezení šíření vysoko-frekvenčního rušení po kabelu.
-> dragon_cb_cz: / -> U-Geen: S kolegou máme aparátky (foťákem už by to dnes mnozí asi nenazvali) stejný, Canon-y A3100.. kabel má konce USB - cosi a asi nějakou inteligenci v takovým tom válečku na trase.. pravděpodobně bude jen někde pohozenej, zatím přenos pořeším čtečkou karet a budu čekat, zda se kabel někde nevynoří..
-> m8rinek 05.05.14 20:29:06: -> dragon_cb_cz: Ale to já taky - jeden pařez už na mne čeká v jedné garáži
A tenhle motor (ač jsem jej zatím neměl moc čas zkoumat) vypadá, že je po opravě - hlava a píst vypadají nově, nové je i řetězové kolečko...
Jen má ulomený jeden držák, ale uvidíme, co bude zač...

A tenhle motor (ač jsem jej zatím neměl moc čas zkoumat) vypadá, že je po opravě - hlava a píst vypadají nově, nové je i řetězové kolečko...

Jen má ulomený jeden držák, ale uvidíme, co bude zač...