Tak brejlatý nelíbám,to je totiž hrozně nebezpečný

Tak brejlatý nelíbám,to je totiž hrozně nebezpečný

,ale tam tuhle do mě ryl nějaký cizák u stolu a než jsem sebral odvahu mu to fyzicky vysvětlit,taxe zvednul spolužák bráchy a poskytnul mu odchod z hospody s doprovodem.
. Chraňte si na srazech prdelky. 

né si dobrý kamarád a jsem rád že jsme se poznaly (intimě
) a co já jsem fakt tak hroznej, že se mě nikdo nezastane?
.

oukej, zjistim si to a eště dneska hoříte
povolený by byly jen sekáčky na maso a sekery... aby sme od slov přešli ke skutkum

, přijímáš moji omluvu pokornou ? Sejmi ze mě tu ohavnou známku - nafookanec. Prooosím. Jestli tak neučiníš tak ... 

abych si ulevil a večer zase dorazim
...............
a teď se jdu zahrabat a už nikdy nevylezu. Protože jsem hrozne náfuka.
při takovom rozhovoru s krvelačnym řezníkem se totiž ze mě stává přímo bestie
ne nahodou mam přezdívku "killer"

pozor....

) a v jednom příspěvku jsem chtěl omluvu za dle mého názoru neoprávněné napadnutí a Ty jsi nenapsal nikdy k tomu nic - byl bych rád, kdyby jsi se k tomu vyjádřil... a co Vy ostatní co mě znáte - jsem opravdu tak arogantní a namyšlenej??? docela mě štve, že se za mě nikdo tehdy nepostavil - doufám, že si nemyslíte to co Fafík...
Počkej,jak Ti to vytmavíme,možná s tím někomu láknem auto

co tady vymejšlíte!!! Luděk si myslí že už je velkej chlap když už mu v hospodě nalejou pifku
, jiřík si myslí že mu ten offroad jede se 105kovim motorem nejlíp a Tuner2 zase že mu auto hraje líp než diskoteka!!! To ste si nevšimli že nejlepší z vás sem tady já
hovádi 

ale chtěl jsem jen říct, že někdy i Tvé příspěvky jsou trochu namyšlené a vypadá to, že jen Ty to víš nejlíp. A to že jsem napsal, že to tak má Tuner, jsem chtěl jen demonstrovat že to JDE za podstatně menší finance - a navíc soustružnické věci si Tuner taky nechává dělat, takže i ten sartér mu dělal jeden náš známej - holt nejsme takový frajeři a neděláme si všechno sami jako Ty. Ale nechne toho a navrhuju zakopat válečnou sekeru a když na něco budem narážet a bude za tím tohle
tak je to prostě JOKE a nemyslím to vážně.

Já nikdy nic proti tvýmu motoru neřekl a sám jsem donedávna měl 120 a můžu říct, že někteří čuměly jak to jede... takže nevěš hlavu a hlavně jde o to, aby jsi byl spokojenej s autem a motorem Ty a né někdo kdo v tom ani nejel...

,šak taky na sraz vezou někteří boxerský rukavice 

,takže,už aby jsi to měl hotový a dovalil fotky,nebo ukázal auto na sraze,abysme Ti to mohli zkritizovat a on Ti spadne hřebínek 

Jeden Rapid jezdil s těmahle světlama po Chrudimi,ale vzhledem ke stáří a qvalitě zmiňované úpravy je to už opravdu docela hnus.
Jenom mě sere to nekonečný omílání typu :