skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 1751 až 1800) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
montyjawa.rajce.idnes.cz/
Rapid_cabrio kdyz uz to bylo ve vedlejsim tematu
-> Matsoft: Z fotkek toho D900TNJ neni mnoho vidět,ale má na B rámu čalouněný varhánky ?
E: teoreticky by mít neměl..když i C160blabla má novější převlek..určitě chápeš proč se ptám.
E: teoreticky by mít neměl..když i C160blabla má novější převlek..určitě chápeš proč se ptám.
-> Gryzly: ten z clanku neni c160byr?
-> Nwkt: co odkaz do sz?

-> Matsoft: Modrý je taky ten focený zvrchu. Fotku mám v jiném PC, ale určitě tu je ve článcích.
-> Nwkt: to uz je stary. Něco noveho bychom prosili.
Sice jsem si řikal že sem nic nedám, ale když jsem to už pustil jinde
-> krup: to co jsem sem daval je foto jednoho auta, ale majitel psal,ze kdyz ho kupoval, tak ze videl jeste jednoho stejneho. Podobny ale s cernou strechou a calounenim je na skodarapid.com a v road testu (c160byr).
-> Matsoft 03.02.13 01:01:58: o tomhle jsi mluvil?
-> ondie: a udajne je v gb jeste jeden stejnej.. teda byl v 88 roce
-> Matsoft: další béžák
takze male info: prvni registrace 10/1986, nyni druhy majitel (od 1988). Favo 135 motor, puvodni 130 je k tomu jako ND. Cenu zatim majitel nerekl. Majitel je cca 70 lety pan se zalibou ve veteranech... cca 30.-50.leta... dal bych sem foto jeho dvou aut, ale to by byl OT... takze nedam :)
-> Jarda: Je to kamarád ze sousední vesnice vyučenej automechanik (přímo specializace nevím) , ale dělá vše. Nemá to jako zaměstnání dělá to po práci (zaměstnán je u kamaráda co má autoservis, pneuservis a ještě dělají ekologické likvidace vozidel) u sebe v garáži a snaží se to dělat pintlich. Po předchozím klempíři co to auto vyvařoval před prodejem tak stejně něco opravoval, aby zato mohl ručit, že je to pořádně. Akorát nemá moc času ! Já se sním domlouval už od května, že mu to tam dam, aby se to auto ještě stihlo nastříkat a nakonec jsem mu ho tam vezl nakonci řijna a stejně na dílnu šlo až v prosinci. To stihnul jet na 14 dní na hory, při těch mrazech dělal na mém autě jen o víkendu, aby se mu vyplatilo v garáži topit.
-> David Jileček: jj
a co mas za klempire, ze se pousti do takovych velkych akci? (myslim ten kufr)

Jarda 02.02.13 14:21:19 napsal: → David Jileček: mas dvere z mojeho LUXe
To už jsem postupně na Virtu vypátral, že jsou z LUXe, když ho Mirek odstrojil, i tvůj chladič tam mám, má stejnou barvu (nádech).

-> David Jileček: mas dvere z mojeho LUXe

V téhle světle modré se mi líbí nejvíc... taky bych ho bral. :)
A tady připravenej ke klempíři na ještě nějaké doladění a dovyvaření a najaře půjde do laku. Odpoledne jedu ke klempíři kouknou se jestli postoupil, tak možná dodám foto ještě více rozložené a rozkuchané auto.
Ahoj, tak se pochlubim cabriem které mám už od loňského února, které už z Virtu znáte. Tu masku neřešte ta je tam jen provizorně jelikož tam byly vytažené kabely na přídavná světla tak jsem je zkusil. Jinak r.v.85, řízení zůstane na pravé straně a půjde na V. čísla.
-> Luky: s nasazenýma

-> Matsoft: pro sebe nebo bys ho poslal dál?
-> MATTESS: jako že s platnýma GB? Jak se to v praxi dělá?
-> MATTESS: jako že s platnýma GB? Jak se to v praxi dělá?
-> Luky: s takovou značkou jich tady je

-> Matsoft: Kupuješ?
je v gb. O prodeji se jedna.
-> MATTESS: podle SPZ to moc nevypadá 

-> Matsoft: Nevíš není od Plzně?
-> Matsoft: hmmm, Rapid Cabrio v týhle barvě mě vždycky lákal... Není náhodou na prodej? 

-> ondie: je to mozny...
-> Matsoft: ale má i eMkový lemy...neni to něco alá ten bílej Meise Rapid,co je v maďarsku ?
tak ten zluty, ac ma stejny predni spojler, to neni... o tomto aute jeden s kamaradu cca v roce 1999 věděl... a teď se objevilo.... nu.. a opět je to přeprcané garde....
-> Gryzly: jojo, vím o čem (kom) je řeč 

Podle těch papírů v roce 98 někdo vzal papíry od Š120 a nechal na to napsat kastli Meisy dovezené z Rakouska.
Můj Rapid prodělal podobnou proceduru.
Pokud má zapsaný typ karoserie kabrio i v registru bude to uplně bez problémů, pokud bude v registru stále čtyřdvéřové auto, budou muset na dopravce provest změnu v registru dle skutečnosti a dle papírového techničáku.
Můj Rapid prodělal podobnou proceduru.
Pokud má zapsaný typ karoserie kabrio i v registru bude to uplně bez problémů, pokud bude v registru stále čtyřdvéřové auto, budou muset na dopravce provest změnu v registru dle skutečnosti a dle papírového techničáku.
Výměna karoserie škoda 120L na škoda 120G (cabrio)
hlavně legálně uplatit
aneb za peníze v Praze dům 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : meisa měla tyhle tlusty práhy tohle bude jen plechovej kryt toho jeklu a opravdu oblouk neměly
Meise měli i tyhle tlustý prahy, ne? Ale neměli taky oblouk alá standart? Sundal bych to křídlo na zadní kapotě a dobrý.
nebude to ten zluty meise rapid? Fotka tu kdysi probehla.
-> havlik: makak mina fcb píše o meise
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : píše výměna kastle v roce 98 tak to asi bude předělanýho něco, zdali vůbec to je původně kabroš
e: jinak to původně mohla být meisa ne?
e: jinak to původně mohla být meisa ne?
-> Makaku: to si dělal ty?
tam píšou nějaká přestavba v 98
myschaak AZNP K.Hora 05.01.13 20:19:23 napsal:
auto.aukro.cz/skoda-rapid -cabrio-i2926299387.htmlCo to je za typ? Přední okno jako MTX ale nemá zvednutej zadek. To je nějaký překopaný, ne?
auto.aukro.cz/skoda-rapid -cabrio-i2926299387.htmlCo to je za typ? Přední okno jako MTX ale nemá zvednutej zadek. To je nějaký překopaný, ne?
-> Peťa Klíč: zda