Legislativa - novinky

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 10.11.2008 do 15.11.2008, založil/a Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
řadit dle data
18:31:27
15.11.2008
King
-> su.tech: Tak to buď ještě rád, že to dopadlo takhle. Ale jak, proboha, z tohodle ven?8 Asi to nemá řešení, protože ten momentální evropskej způsob tvorba zákonů má hodně blízko prvnímu stupni zvláštní školy8 Pan Profesor měl asi přeci jen pravdu :) Na druhou stranu, asi by takový zákony nevznikali, kdyby k tomu souhlasně nebučelo stádo s vymytejma mozkama. Měli jsme nedávno takovou takovou debatu v německý hospodě na téma neomezený rychlosti na tamních dálnicích. Kolegyně z DE mě naprosto odzbrojila prohlášením, že je pro zavedení limitu, protože se jí občas stane při předjíždění kamionu, že se jí nějakej rychlojezdec lepí na prdel a bliká. Nesměle jsem namítnul, že to je problém agresivity některejch hovádů, kterou neřeší (a nevyřeší) ani náš buzerační zákon s limitem 130. I při svým vzdělání, to nějak nebyla schopná pochopit a dál si mlela svou, tak jsme se radši vrátili k tomu jídlu :)
13:12:23
14.11.2008
su.tech – nezodpovědný hajzlík
Tak jsem byl v pondělí na úřadu... zeptat se co sakra mám na sebe všechno napsané... Vše dopadlo k mojí spokojenosti žádné zapomenuté nepřepsané auto se nenašlo ani nikdo kdo si třeba ode mě něco koupil ale nikdy nepřevedl... takže prvotní spokojenost ale...

ale tu vystřídalo následující...
V roce 2001 kamarád koupil Rapida aby použil vše z něj na své Garde. Zůstala karoserie, kterou odhlásil a kterou jsem posléze koupil já. Karoserie to byla vskutku krásná ale co čert nechtěl v té době se nedalo sehnat nic zepředu nabouraného... tak se odřezal zadek a to použil jiný kamarád na opravu bouračky zezadu... zůstalo číslo, doklady odhlášené v depozitu v roce 2001 a potvrzení o odvezení karoserie do sběru. (Přihodil se ten bouraný zadek a normál se to odvezlo do sběrny). Tak té paní povídám:

"což takhle to zrušit? ať to tu neleží jakože v tom depozitu..." a paní na to jasně, napište si čestné prohlášení že jste to sešrotoval, dodáme tady ten doklad ze sběrny a zajdete si o patro výš o přidělení pokuty. "Pokuty?" "za co?" - za nakládání s nebezpečným odpadem. Jo a jestli to vlastně chcete takhle udělat tak musíte být vlastníkem vy. "Ale já jsem vlastník." No to je možné ale nemáte to v techničáku takže to musí odhlásit buď ten pán co to dával do depozitu nebo si to musíte přhlásit na sebe a na to potřebujete STK, pojištění a evidenčku... "víte co? a co se stane když to necháme tak v tom depozitu jak to je?" No je to v depozitu postaru tak to tam může být i 120 let. "Aha, tak si to tam nechte."

Mě úplně dostali, místo aby byly rádi, že tohle zruší a mají o auto míň tak pokutu a ještě přepis... tak ať jim tam ty značky ve sklepě zhnijou! Kreténi...
21:54:52
13.11.2008
havlik
-> red.bill: 2004
18:34:39
13.11.2008
red.bill
a nepletou si to s tim odhlášením na čestný prohlášení?? ale to jde použít jen v případě že vozidlo nemělo povinný ručení před nějakým rokem 200x??
18:26:26
13.11.2008
King
-> Tom.t: To zavání zdravým rozumem, takže v kontextu legislativních trendů v Kocourkově, bych byl trošičku zdrženlivější, než propuknu v jásot :)
Ale nejvíc mě dodělávaj ty množící se aplikace kolektivní viny. Někde na STK projde za pár šušnu a pár minut nejakej vrak, tak všechny STK budou všechny majitele buzerovat povinnou půlhodinou prohlídky8
Némlich to samý je zákon-paskvil o výkupu sběru - protože jakýsi procento lidí krade víka kanálu a destičky z terezínskejch náhrobků, tak žádný prostý občan Kocourkova nebude smět sběr odevzdávat. Diskutoval jsem o tom i s bejvalým šéfem, kterej podniká (malá firmička) a ten s tímhle paskvilem nadšeně souhlasí, protože prej mu cigoši už dvakrát něco ukradli (lešenářský trubky a nějakej profil ze stavby) - pak už je mi jasný, že taková krávovina vůbec někoho napadla a mohla vejít v platnost :/ Mno, docela jsme se kvůli tomu chytli :)
12:32:17
11.11.2008
Jarda - zrušená registrace
me to neprekvapuje, novinari nevedi ani o cem mluvi, hlavne ze maji zajimavou reportaz4
21:33:04
10.11.2008
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
videli jste včera zpravy na prime ?

www.prima-televize.cz/ind ex.php/.../date

(nekde po 20minute) byla reportáž o starých autech po novém roce a z toho co tam rikali vyplyva ze pokud nechcete nechat auto zlikvidovat , muzete si ho ponechat a bezplatne odhlasit ?!
Extreme Tyres