Myphoneexplorer Pomoc!

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 05.11.2008 do 12.11.2008, založil/a formalin
řadit dle data
15:19:51
12.11.2008
formalin
tak ako blutut cez iny program ide vpohode ale man serie ten mypohne ex.. lebo je super.. ja by som rad pod tymto programom sa sprtal vo fone.. cize nemate ani zdania v com to moze byt?
12:35:14
11.11.2008
Jakub M.
XPčka mají všeobecně problémy se zobrazováním ikony Bluetooth v ovládacích panelech.. taklže ten USBdongle je sice rozpoznanej a nainstalovanej v sytému... jen stím problémem, že ho nemůžeš ovládat 3 try win vista 4
12:24:49
11.11.2008
RadstaR
Mam BL OvisLink AirLive BT-201USB Bluetooth USB mini key a provozuju ho na Vista x64 a funguje me to bez problemu. Zkousel jsem to spojit s nekolika telefony (t610, k750i a jeste nejake) + s navigaci Mio a vse bez problemu. Co se tyce toho MyPhoneExploreru, tak ten bezi taky pomerne dobre i kdyz je fakt, ze na T610 se program zasekne pri nacitani poznamek.
11:04:31
11.11.2008
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> formalin: Ja so to skusal na sluzobnom NTB cez bluutut a pohoda, vsetko fungovalo... na vlastnom NTB idem len cez kabel, BT nemam.... Nemam som problem ani s XP home, XP nejaka korporatna verzia v praci, anis Vistou na mojom NTB.... mam tiez K810i
21:51:29
10.11.2008
formalin
-> Pedros: no bolo je to dobre ale butut som si kupil koli pohodliu .. nejde mi v tomto pripade o rychlsot... mam K810i :)

komp mam AMD athlon,1.10 ghz 512 mb ram windows xp profesional... ovldace ups to neveim .. na kompy som krivy:)
19:07:04
05.11.2008
Pedros
-> Crestik: myslím že USB>miniUSB bude rychlejší než datovej přenos přes BT,jasně,když bude mít nějakou historii tak to beru,ale pokud si dobře pamatuju,tak Formalin má SE W800i,což není zas takový sráč
16:16:04
05.11.2008
Crestik
-> Pedros: záleží, jaký kabel, klidně to může jet ještě pomaleji, než přes IR
-> formalin: taky ho používám, a měl jsem ty samé problémy...pak jsem stáhl nejnovější verzi a najde to hned...postupuj přesně podle toho návodu s tím vypínáním atd, nastav přesně číslo COMu, když reisntaluješ, smaž i z registrů...je to super soft, pokud funguje :-))
12:35:16
05.11.2008
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
Aky mas telefon? Aky mas BT? Aky mas komp? aky mas operacny system? Ake ovladace mas/nemas originalne k BT a fonu???
11:15:38
05.11.2008
Pedros
-> formalin: nebylo by lepší propojit to datovým kabelem? bude to o poznání rychlejší a tyhle problémy mít nebudeš.. Jinak já měl s tím USB blutooth zařízením taky problémy,chtěl jsem přes to vypnout statickou navigaci a musel jsem k tomu zařízení stáhnout jiný ovladače.. nějak BlueSoleil nebo tak nějak se ten driver jmenoval..když jsem použil originální ovladač,GPSku to našlo,ale po chvíli to spadlo
10:54:39
05.11.2008
formalin
caute mam blutut 1 zariadneie do usb diery.. a nainstaloval som si tento program. a stel mal porbmey najst moj fon (ako nie pokrytie slaba sila signalu ) fon mi kvazi aj najde nacitava ale citanie pojde do plovice a tam sa zastavi a napise telefon sa nepodarilo identifikovat...

predtym pomohla reinstalcia programu no tera uz ani to.. dokonca ked ho odznova naistalujem najde mi usb blutut zariadenie nacita jeho rychlsit umistennie.. a ked ma cnacitata fon opet sa ukaze tabulka akot cita a potom napise telefon sa nepodarilo identifikovat.. co je to za picovinu.. uz som na to nejbany(sorry) mam to ale nemam to a furt to robi problemy.. alebo ak mate iny soft tak poradte.. je pravdou ze mam iny soft ale ten ked vojdem do fotiek tak tam sa nejdau dat zemnseininy foteik na velkost ikoniek takze neviem ktora fotka je ktora a ktoru chcem stiahnut a musimist podla cisel a to ej pracnejsie....
Extreme Tyres