prosto sa to neda!!!

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 31.10.2008 do 04.11.2008, založil/a Johnyskodenzi
řadit dle data
09:30:32
04.11.2008
Johnyskodenzi
-> Tom.t: jajajaaaaaaaaaaaj
16:34:27
03.11.2008
disKo743
ale mať škodovku neni len tak...
16:20:51
03.11.2008
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Johnyskodenzi: už to nehul3 3 3
12:05:28
03.11.2008
Majklsto
ano,ked sa pod kapotu nazenu nejake tie koniky,alebo skor stado koni,a trochu sa pomoze podvozku tak bude skodula uplne optimalne auto
10:50:23
03.11.2008
Gemini
ja ani ine auto nechcem, len keby bola ta rapida trosku lahsia ale inac okej.......vzdy som jazdil motory 75-90 HP a dost som si na to zvykol, teraz sa mi bezne auta zdaju slabe, a ked viem ako dokaze ist turboskodovka (a porazit velmi silne auta), idem dotoho......stym suvisia dalsie veci ako aj repas zadnej napravy+kotuce

Ked milujes , niet co riesit
09:28:18
03.11.2008
aDAm
-> Johnyskodenzi: hmm ty kraso ve 4te třídě jezdit do školy autem? mě tehda stačily angličáky doma na koberci.
09:05:57
03.11.2008
Risan
Doufám, že výrazem "embecka" nemyslíš vozy řady 742? Jako fajšmekr jistě ne.
06:30:25
03.11.2008
Johnyskodenzi
-> P@nis: keby som mal na lepsie kupim si.ano mas pravdu.ale aj tak by som si skoval jednu embecku,alebo rapidu ,ktoru by som si upravoval a mal z nej vacsiu radost a z bmw.mam blizky vztah k tymto autam.prosto a soplaci sme na nich blbli.4tride sme si kupily hnilobu a vozili sa do skoly a tie spomienky prosto nevymiznu...
06:28:06
03.11.2008
Johnyskodenzi
velmi,pekne povedane.Dakujem
00:05:02
02.11.2008
Honza "Bobr"
-> P@nis: Ty vole nerej!1

Škodule, neboli hyena obecná, byla to nejlepší, ano nejlepší, auto, co jsem kdy měl nebo s nim jezdil (a že jich bylo).

Pravda, měla své vrtochy, ale dnes bych to nazval spíš "features" než nedostatky. Právě pro tyto nedostatky byla nenáviděná a milovaná.

Sralo tě někdy snad že ti upadlo zadní kolo i s bubnem? Mrzelo tě snad když si poslal smykem do budky na nákupní košíky u teska? Štvalo tě že to v zimě netopilo? Rozčilovaly tě snad ty teréní vlastnosti dnešním vozům neznámé? Co na to že nejelo nebo že to zdechlo ausgerechnet když si potřeboval jet, byla to Škoda 120L. Byla to ta, na kterou padly nejedny rodinné úspory, byla to ta, která nejednu rodinu dovezla k Baltu, byla to ta, která motorizovala ČSSR, byla to ta, na které začínali všichni, byla to ta, v níž se pan doktor kochal . . . ne, to byla stovka, 120L "snad neměla brzdy", jak říkal pan doktor . . . někdy sem s ním souhlasil.
00:11:54
01.11.2008
P@nis
Jiné auto bys ani nechtěl ? Nevím proč mi to připada, ale tohle řika hodně co :A) jsou radí že maji aspon škodovku B) co se nesvezli nějakym novějším autem třeba Bmw či audi.... Vrtá mi hlavou proč to same tady omíla tolik lidi dokola a vychvaluje škodovky pomalu do nebe, osobně se přiznám mit tolik peněz třeba na nove Bmw tak neváham.

A druha věc co mi nedá spát je nekonečné hanění fábii a neustále srovnávaní. Je asi potěšujíci pro řidiče 120 když na semaforu předjede fabii ktera jede normalním stylem kdyžto škodovkář tam kotli plnej plyn na dvojku. Osobně mam fabii na dopravu po městě nepotřebuji žadne žihadlo do města, a jak psal zde Johny že mu duše poskoči tak podle vyrazu většinou mladych lidi co řídí bych řekl že zrovna prožívaji orgasmus...dřive sem měl taky jako dopravni 120ku takže mužu provnavat, a opravdu už mě ke konci sraly neustale poruchy, nejlepe když jsem potřeboval nutně jet. Proto odešla taky ne likvidaci a vlastně mi ji už ani neni lito:-)

Ps: Pro rýpaly Fabii mam opravdu na cestováni a v garaži hříma jina o dost starši škodovka. Tak jsem si ulevil a rychle spát než mě tu ukamenujete 3
22:41:47
31.10.2008
Johnyskodenzi
hm,tak som mal skodulu 120L v ako takom stave.pustil som sa do uprav a cim hlbsie som zachadzal tym horsie!!!mal som kopu veci nakupenych od prelisov po priecny vyfuk sedacky prosto strasne vela,az...robil som hlavu valcou znizena,cela vylestena,zlicovane potrubia,simeringy,vybrus sediel vseko...ked som ju zlozil zistil som ze na jednom valci prepusta.brusna pasta a siel som...nic...druhe ventily...nic..nanovo vybrus...nic...az som zistil ze mam prasknute sedlo ventilu...tri tyzdne som sa nevedel spametat.bolo mi az do placu uplne zufalstvo.strasne som sa tesil ako pojde skodulas tou hlavou a ta dlha praca s tym...tych mozolov na rukach a unavy.povedal som si ze seriem cele skodovice.ze uz v zivote si nekupim skodovku.prosto sa mi znechutily.ubehol mesiac a zistil som ze ine afto ani nechcem...neviem pustit od skodul.ked vidim ako natre nejaka skodula fabiu az mi dusicka poskoci...a teraz som nabral plno siiiiil a idem amkat na tej skodovici...povedal som si ze ju dokaoncim tak to aj spravim.som spat ty moja sotula a dotiahnem az do konca.a este aby som sa nenudil tak idem kupit rapidu ,ktoru tiez premakam do srobiku...neda sa opustit ta droga ,ktora nesie sebe tolku silu a to nadsenie...skodovka vzdy bude len skodovka,ale nieje to len tak ked sa do nej nietko pusti potom sa uz nepusti...
Extreme Tyres