Vražda v Rakovníku

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 28.10.2008 do 29.10.2008, založil/a El_Burro
řadit dle data
13:54:15
29.10.2008
lubor
-> King: No o tom, že média křiví pravdu, či přímo lžou není dneska pochyb.Ovšem tyhle stránky jdou ještě mnohem dál.
22:03:12
28.10.2008
King
-> lubor: "Propaganda se z nich dá přímo ždímat."

To se dá bohužel říct i o většině médií vč. veřejnoprávních8 A když už nejde o hrubozrnnou propagandu, tak aspoň o multikulti korektnost až je to kolikrát k smíchu, kdyby to nebylo spíš k pláči.
Dovolil bych si malej úryveček z článku o nedávný Janovský akcičce:
"...Vůbec jsem si během těchto událostí opravil mínění o objektivnosti našich médií. Reportérka z ČT1, když jsem se jí ptal, mi na rovinu řekla, že ještě neví jakým způsobem bude večer celý incident podaný - že to nezáleží na ní. Zřejmě naše veřejnoprávní zpravodajství provádí politicky korektní autocenzuru. Rovněž se nikde neobjevily fotky a záběry po zuby ozbrojených cikánů, ačkoliv nás tam fotila taková spousta. Asi to taky nebylo politicky přijatelné. Jediný kdo události podal dle mého soudu objektivně byl místní Mostecký deník. ..."

jinak celej článek: www.dfens-cz.com/view.php ?cisloclank...
08:52:00
28.10.2008
P@nis
Hlavně že jeho bratr chodí s míšenkou to doma musel ten rasismus kvést 105

Se divim že TV neřekla že se nechal schválně zabít aby se extremisti mohli beztrestně sejit

64
07:26:34
28.10.2008
lubor
Stránky té "strany" jsou docela směšné a je s podivem že se chápou odkazu lidí, kteří náš národ chtěli vyhladit, případně přesídlit na dálný východ.Propaganda se z nich dá přímo ždímat.

To ovšem pochopitelně nijak nemění fakt, že nerešená cikánská problematika začíná ve společnosti tikat jako časovaná bomba.Vlády toto téma od revoluce ignorují z pochopitelných důvodů, a to není dobré ani pro nás a ni pro cikány, kteří jednou budou za svou nepřízpůsobivost a vládní nečinnost v této oblasti sklízet ovoce.
01:53:22
28.10.2008
Samantus
kurva ale co s tim............. me tahle situace taky sere a nejvic me sere jak jiny lidi rikaj ze je to tady super.... ( ted nemyslim prachy a socialni ziti, myslim obycejnej bordel )
01:41:35
28.10.2008
El_Burro
Konkrétně tadyten článek mluví za vše... nacionalistekopr.wordpres s.com/2008/.../nemohu-zavi rat-oci
01:33:33
28.10.2008
El_Burro
Lidi určitě jste slyšeli o vraždě Jana Strička romským obyvatelem,docela mě zaujal text na těchto stráknách www.sweb.cz/delnicka.stra na když pojedete dolu,zdá se mi už je toho trochu moc nějdřív Janov potom tohle10
Extreme Tyres