-> memfis: ok ok tak beru z5,tak tam zkus nekoho poslat nebo nevim ptz neci aby se mi zas vratil balik z5,posta je bordel toe pravda ale balik je to velkej mno ok tak beru z5 co sem rek a zkus se tam stavit at se mi to nevrati to bych se nasral
22:04:20 04.10.2008
memfis (kian)
ja se proste na tu poštu nemam kdy dostat.makam od nevidim do nevidim,ani nebyly tak laskavy aby mi do schranky hodily nejakej ten papir jestli uz neco prislo nebo ne.tak ze jak si mysli tunerlada ze sem se na to vasral tak to neni pravda.
21:55:43 04.10.2008
gabo000000 - zrušená registrace
jam mam jednos tastie ze mam mamu psotaru ale posta je fakt bordel...
21:51:27 04.10.2008
charon
Přesně, má nick memfis, kupovl jsem od ně ale osobně. No a na poště je fakt bordel, byl mi poslán baliček, ten se poom vrátil s tim, že je nedoručielný, protože je adresa neznámá. Tak mi to poslal PPLkem a ty už mě našli. Takže o kvaliách služeb český pošty jsem ztratil veškerý iluze
-> tunerlada: na virtu ma nick memfis...ja od něj nic nekupoval ani neposilal tak nevim..ale česká pošta je jeden velkej bordel..nedivil bych se i kdyby ten krávobalík ztratili
21:48:02 03.10.2008
tunerlada
-> Pavel P..: nj ale ja mam spis pocit ze se na to vysral a nece se mu to vyzvedavat
23:03:06 02.10.2008
Pavel P..
nj pošty to flákaj a neposílaj oznámení... chce to tam zajít osobně a někoho hnedka z kraje zjebat a oznámení chodit budou
21:29:07 02.10.2008
tunerlada
-> Johnyskodenzi: mno tak mozny toe ze je to krpa ale palubka od idaweho me dosla hned a tohle je taky moc velky,on si to nece vyzvednout rek bych ptz to najednou nece..
21:21:12 02.10.2008
Johnyskodenzi
mne nedosli tri baliky co mi poslali ze som si ich nevyzdvihol a pritom som nedostal ani potvrdenie o otm ze to tam je
21:09:39 02.10.2008
tunerlada
Jiři Cirmana z kacova,je tady z virtu.. asik pred vic jak tydnem sem mu posilal velky balik z kapotou,moc ho chtel,dva dny po odeslani mi napsal ze uz to nechce a ted mi tvrdi ze mu to este nedoslo...zadnej papir a na poste pryy nebyl,muze to byt opravdu chyba posty ale vzhledem ze toe balik jak krava bych rek ze je to tam uz tyden na poste v kacove a milej pan cirman si to nechce vyzvednout,chtel bych vedet jakou ma prezdivku na virtu nebo jestli ho nekdo znate osobne.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod: