Další nepoctivec - Freeangel

prohledat
47 příspěvků (zobrazeno 1 až 47) od 02.10.2008 do 11.06.2009, založil/a Nouf
řadit dle data
09:20:24
11.06.2009
105
obchodoval sem s nim .... dovezl mi z brna poloosy a celo a bez problemu !!este sme dobre pokecaly 5 4
23:25:06
10.06.2009
freeangel
→ Nouf: trošku mě mrzí že jsem tohle téma proti mně nenašel dřív a nemohl na něj dřív reagovat.

saky to tu rozvádí přesně. lidi kecají jak něco chcou a nakonec jim musím sám volat abych se dozvěděl že už vlastně nemají zájem. čekat až se někdo rozhoupe, nebo se někomu se zbožím vnucovat nebudu! Ve většině inzerátů píšu že kdo dřív příjde, ten dřív mele.

A co se týká spekulací o tom, kdybys poslal prachy co by asi bylo, že bys neměl peníze ani věci. Tím jsi mě nasral. věc se nestala, tak nespekuluj. Jsem tu dlouho, snažím se s lidma jednat férově. Pokud mi někdo napíše, že posílá peníze, tak je věc prostě bez debat jeho. Tím to ukončím.
22:57:29
07.10.2008
Saky
-> Labros: no myslim ze tady neni nikdo (mimo PavlaP) -) kdo by si se mnou domluvil predani, ja mu to potvrdil a on pak prijel a ja tam nebyl.. to se podle me nedela a ze stovek predani je Pavel asi jedinej ( a snim jsem se domluval den predem )

jina vec jsou dodavky ktere ja neovlivnim, jako treba nabojky kdyz me clovek co je vyrabi rekne za mesic a ja to prepapouskuju a pak me to nekolikrat zase o mesic posune tak sem za vola ja.. a ja s tim nic neudelam..

dalsi vec jsou motory ktere delam sam.. pokud si zlomim ruku tak nedelam, nikdy jsem od nikoho nechtel zadnou zalohu a ze jsem jim slibil motor budiz... ale pokud nepochopej to ze nedelam protoze jsem si zlomil ruku a proste musej pockat tak je to tezky.. nikoho nedrzim, nikomu nic nedluzim tak muzou jit jinam.. ale oni presto vytrvale cekaj.. proc asi? sice nekdo remca ale to je normalni.. spousta lidi nevydrzela a utekla jinam nebo se pustila do stavby sama.. za to jsem rad aspon jich je min na cekajici listine (kterou dnes uz nerozsiruju) a driv stahnu vsechny zakazky co jsem nasliboval a lidi vydrzeli-) a az to jednou stahnu tak se na to bud vykaslu nebo to budu delat stylem ze budu prodavat pouze to co mam stylem kdo driv prijde .. pak uz konecne nebudu poslouchat kecy typu tys me neco nekde slibil a ja to jeste nemam.. do tohohle stavu bych se chtel dostat do konce roku.. a pak se uvidi co dal..
19:09:13
07.10.2008
suri
-> havlik: nebo za deset let v rijnu
19:08:08
07.10.2008
havlik
-> petr s: no prej letos v řijnu:D
19:06:37
07.10.2008
petr s
-> havlik: To je jako letos?
19:05:54
07.10.2008
suri
-> havlik: na zadnekotuce? ci co este cakas?
19:05:03
07.10.2008
havlik
-> suri: no já sem tedka prej někde hnedka na začatku čekací listiny3
19:02:35
07.10.2008
suri
-> havlik: potom nechinformuje jakse docka :)
19:02:01
07.10.2008
havlik
-> Dušan: a na co ty čekáš na motor?
18:59:36
07.10.2008
Dušan
-> Saky: v pohode 3 . specha to tak nejak normalne.
11:03:31
07.10.2008
Labros
-> King: Ok mám uložený nějaký prastarý číslo 606, tak ho v nejbližší době zkusím..
11:00:58
07.10.2008
Labros
No když tohle všechno čtu, tak ani nechápu, za co jsem si zasloužil, že dvakrát jsem za Sakym přijel a dvakrát tam byl i se zbožím :))
07:33:45
07.10.2008
Saky
-> Dušan: uz dobre uz se na tom bude delat, pocitam ze tenhle mesic se uz konecne dockas
01:46:40
07.10.2008
King
-> Labros: A sakra! :) Tak jestli seš v Práglu a zájem trvá, tak stačí brnknout, kdy a kde a já zkusím nezapomenout :)
22:22:21
06.10.2008
Tampajs
-> Pedros: Já sem si to telefonicky ověřoval až do chvíle když sem tam dojel a přestal mi brát telefony :)
22:15:49
06.10.2008
Dušan
-> Saky: jak jsou na tom prsty ? 3
19:24:16
06.10.2008
Saky
-> Pavel P..: no ono kdyz jsem dal rozmezi peti hodin tak sem nemohl tusit ze to bude ke konci-) ale uznavam moje chyba.. to neni skleroza to je umyslne zapominani nebot pokud bych na vsechno myslel musel bych se z toho zblaznit.. kdyz jsem chtel po nekom aby me pomohl tak se nikdo neozval, kdyz se ozval tak me okradl-) takze skleroza z toho je nejlepsi zpusob na reseni problemu.. s tim prevedu vsechny problemy na potencialni zakazniky a pokud nekdo ma zajem tak se ozve, treba i nekolikrat.. a lidi co me napisou na ICQ mejlem jednou a uz se pak neozvou neresim...
15:40:21
06.10.2008
Pavel P..
-> Saky: už by jsi s tou sklérozou měl něco dělat3
15:38:30
06.10.2008
Pavel P..
-> Saky: nojo a kdo to má vědět? 3 když se s někym domluvim tak s tim počítám a když se něco změní tak zavolám 4 4
15:35:33
06.10.2008
Saky
-> Pavel P..: no jo jedna vyjimka-) nicmene jsem rikal ze tam jsem od 7mi asi do 12ti.. ze jsem odjel ve ctvrt na 12 a tys prijel v pulu je smula.. nicmene dnes kazdemu vzdy rikam nez vyjedes zavolej.. protoze si nepamatuju co sem vcera nekomu slibil-)
15:26:24
06.10.2008
Pavel P..
-> Saky: Saky 06.10.08 10:55:32 napsal: ......

dnes kdyz neco mam a nekdo to chce a je ochoten si pro to prijet tak to dostane a je me uplne jedno jestli o to mel nekdo jinej zajem at uz virtualni nebo skutecnej.. proste kdo driv prijde ten to ma.. at se to nekomu libi nebo ne.. proste jinak to tady delat nejde...............samoz rejme pokud se clovek s nekym domluvi ze si pro to jede tak je svinarna mu to pred nosem prodat aby jel zbytecne..

hmm to je od tebe pěkný...47 ještě to tak dodržovat8
14:26:36
06.10.2008
Labros
-> King: No vidíš to, jsi nepoctivec, dávno jsem si objednal tvoje ETZ a dodnes nic nepřišlo :))
10:55:32
06.10.2008
Saky
pred cca deseti lety byl virt takovej ze jsem neznal pripad kdy by si nekdo neco objednal a nechtel to, dnes s nastupem novych lidi je to na poradu dne.. kazdej den me nekdo vola ze by neco chtel a ze se urcite jeste ozve atd.. a kdybych mel vsechny takoveto telefony brat zavazne tak nedelam nic jineho nez hromadim zbozi pro virtualni kupce... to proste nejde.. dnes kdyz neco mam a nekdo to chce a je ochoten si pro to prijet tak to dostane a je me uplne jedno jestli o to mel nekdo jinej zajem at uz virtualni nebo skutecnej.. proste kdo driv prijde ten to ma.. at se to nekomu libi nebo ne.. proste jinak to tady delat nejde.. driv se me nikdy nevratil balik.. dnes se me vraci 20pct baliku.. to cloveka taky nastve.. ne ta 100ka na postovnym, ale ten cas s tim spojeny.. samozrejme pokud se clovek s nekym domluvi ze si pro to jede tak je svinarna mu to pred nosem prodat aby jel zbytecne..
10:54:25
06.10.2008
rockboy
tak nakonec dobro a láska zvítězily nad zlem a nenávistí - vše se vyřešilo, kolega asi SZ smazal nebo co, ale prachy pošle, takže žůžo

btw přeju i vám, aby se to vyřešilo 4
10:00:10
06.10.2008
Pavel P..
-> rockboy: jj to znám pán s nickem syky.ja mi takhle taky posílal věc, a cenu na který jsme se dohodli si zaokrouhlil o 30 korun navrch... a to mi ještě psal jestli to může zaokrouhlit, a to jsem odmítnul! a stejně si přihodil, šmejd jeden a taky neodpověděl.8
20:52:15
05.10.2008
su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> rockboy: Hm to znám...
20:00:04
05.10.2008
rockboy
hm, hezký...

koupil jsem tady v inzerci věcičku (nebudu rozvádět, stále doufám, že se to vyřeší), dohodli jsme se s poštou za 100,-, který jsem poslal. když jsem si to šel vyzvednout na poštu, na přepážce mi bylo s úsměvem řečeno, že je tam ještě dobírka za 150. Možná jsem udělal blbost, ale vzal jsem to. Měl jsem mu to poslat zpátky, protože z věcičky za 60+pošta je teď věcička za 250. Od tý doby (měsíc) nereaguje na SZ. takže jestli si tohle přečteš, koukej mi už kurva odpovědět!!!!!
01:22:22
04.10.2008
u nás se říká:

"SLOVO DĚLÁ CHLAPA"

možná pro vás blbost, ale když si něco objednám (a to bez předání peněz výměnou za zboží) tak to beru jako závazný fakt. A ta výměna měny za zboží je podle mě už jen dotáhnutí do konce. Když nevím tak neobjednávám ne?! Ano i mě se podařilo dostat se do průseru, když jsem si něco objednal od TTomase ale zase jsem mu balík nedržel na poště a šel jsem ho odmítnout aby mu mu mohli poslat zpátky a samozřejmostí je, že jsem mu tak taky hezky složenkou poslal poštovné které platil...
01:19:55
04.10.2008
-> David29 - Mrázovka: Ne tvůj případ to není, ale jsi asi poslední komu něco posílám.
19:06:18
03.10.2008
King
-> Labros: Ale shade Nouf píše v nadpisu "nepoctivec". Můžeme sice rozebírat, jestli to není jenom neserioznost, ale každopádně je to pro ostatní potenciální kupce takovej vykřičníček, že něco není úplně v pořádku.

To mi připomíná, že chystám další vlnu výprodeje dílů na shade a doufám, že mě tady někdo pak nebude označovat za nepoctifce :) Po relativní úspěchu mého "prodejního stánku" na červnových Doksech jsem litoval, že jsem se nedostal na podzimní sraz. Tak vydržte, vlečka, nádrž a spousta dalších věcí čeká na nové majitelele (konec inzerce :)
18:17:32
03.10.2008
Labros
Otázka je, co by se stalo, kdybys mu ty peníze opravdu poslal, ale to tady nevyřešíme.
18:17:02
03.10.2008
Labros
Tohle je jednání, který nas**e, ale nemá to nic společnýho s podvodem, možná maximálně se zmíněným podrazem, jestli se to tak dá říct. Tohle se mi stalo v životě taky několikrát, pokaždý jsem byl vytočenej, ale nedá se říct že bych ho mohl označit za nepoctivýho. Nepoctivej je v podstatě ten, kdo někoho o něco okrádá. Takže bych to téma zrušil a označoval bych dotyčnýho maximálně jako nespolehlivýho.
18:06:42
03.10.2008
tomapa
Já jsem od něho bral věci a žádný problém nebyl, naopak maximalní spokojenost a pokd někdo něco chce má se ozvat, nebudu psát každýmu mě taky napíše několik lidí a když se pak neozývaj tak na ně kašlu protože to by se člověk zbláznil furt někoho uhánět
17:44:34
03.10.2008
TUNER
Když už něco prodám?? Tak pokud jsi mu nedal peníze a on tobě zboží,tak o prodeji nemůže být ani řeč ne? Max jste byli domluvený a on si to prostě rozmyslel.... Zas tak bych to nehrotil.....
06:52:13
03.10.2008
Shade Nouf
-> Pedros: jde o to, že když už jednou něco prodám, tak by to mělo být závazný. Byly jsme domluvení a kromě předání nic nescházelo, ale to se neuskutečnilo protože mě podrazil. Takovýhle vychcánky nemám rád
01:04:05
03.10.2008
David29
-> su.tech: Doufám že se to netýká mě....
21:51:45
02.10.2008
HM... tak jsem tady taky věřil ale co se mi tento týden vrátili 2 nevyzvednuté balíky co byly na dobírku tak si můžou všichni n.srat. Sice za to nemůžete ale moje ochota je v p.deli... 71
21:50:38
02.10.2008
Pedros
-> Tampajs: nějaká slušnost tam být musí,jasně,vychcanost to je,nepopírám to,ale na druhou stranu když jedu někam dál,tak si to ještě ověřím telefounem,jestli to fakt platí A zároveň s tím holt počítat,že lidi jsou vychcaný jako mraky
21:38:50
02.10.2008
Turda
-> Tampajs: tuhle historku už sem někdy slyšel??? asi 30 krát?? 3

neee, mě se to naštěstí nestalo, ale tohle jednání mě taky se*e.....když pak člověk se snaží jede přes celou Prahu, jak řiká Tampajs a ten člověk je ještě tak debilní že řiká tohleto....nevim no....já bych udělal dneska jednu věc, rozbil bych mu hubu...tohle se nedělá.....právě proto radši vždycky ověřuju lidi tady z virtu, jestli sou známí atd.....pak se na 80% věřit dá.....ale taky to tak vždycky nemusí být...6 njn
21:27:14
02.10.2008
Tampajs
-> Pedros: Názor na to máš hezkej ale když tě párkrát takhle někdo vypeče tak to nasere.. Mě se to stalo už víckrát a nedokážeš si představit jak to dokáže vytočit.. Slušnost je alespoň zavolat mám lepší nabídku dáš víc nedáš? A ne to rovnou poslat pryč a pak dělat mrtvýho brouka... Jel sem takhle pro auto a koukal sem na toho člověka jak mi podepsal smlouvu před očima s někym jiným a pak mi do telefonu tvrdil že auto má ale vyboural se tak to teď nebude řešit8 A to sem zabil celej den abych tam dojel10
21:03:51
02.10.2008
tunerlada
nj me se taky neco takovyho stalo,viz pan menem DRNEC jak tady prodaval tu lr..jednani neseriozni nic mi nesdelil a po domluve ze mi to posilal mi odepsal (to sem to znej pacil) ze je davno nema 8 debil
20:49:07
02.10.2008
Pedros
-> Jakub/Noufak: osobně mi na tom nic nepoctivýho nepřijde 4 Prostě obchodník,možná to trochu zamrzí,ale co naděláš
20:27:06
02.10.2008
Karel.
já 1 a taky se mi zdál v poho, tak nevím
20:25:45
02.10.2008
Dušan
osobně jsem s ním už obchodoval 2x a nikdy nebyl problem 51
10:01:52
02.10.2008
Nouf
*Jack51
10:01:17
02.10.2008
Nouf
V inzerci zainzeroval věci na gls-ku, tak jsem se s nim domluil na ceně i předání. Jelikož jsem z Olomouce a on z Brna, tak mi to měl vyzvednout Jak51, protože tam studuje. Když mu zavolal, že á čas a jestli si může přijet, tak mu řekl že jsem se mu snad od 25.9. neozval a že to prodal někomu jinymu kdo mu nabidnul víc.

Domlouval jsem se s ním v neděli a podrobnosti jsem s ním domluvil v pondělí, to je 29.9. Když jsem mu dnes volal, tak se vymlouval, že se mu to prostě nejeví jako podraz a působil na mě že mu to přijde normální.

Takže na něj !!POZOR!! Původně chtěl poslat peníze na účet a jsem přesvědčenej, že kdyby jsem je poslal tak už bych je neviděl a 4-oko taky ne.

Jinak normálně se přihlašuju jako Shade Nouf, ale zapomněl jsem heslo tak jsem se přihlásil na starší profil.
Extreme Tyres