Tak mi dnes ukradli Soptíka
Když sem skončil v pekárnách tak jsem jel do školy... Kolem 7:30 zaparkuju a vyrazim na tramvaj (pač sou tam modrý parkovací zóny). Ve škole pohoda a okolo 10:30 se vrátim a auto nikde... du dál a pořád nenacházím...
Propadlo se ve mě menší zoufalství, ale byla naděje že to odtáhli, pač stálo na chodníku - jenže tam se parkuje běžně (+ další x aut). Vytočil jsem linku 158 že chci nahlásit pravděpodobnou krádež vozu - nebo odtažení. Podle SPZ mi bylo sděleno, že nic takového odtáhnuto nebylo... naděje fuč.
Ovšem behěm telefonátu mě přerušila, at chvilku počkám... hned mi bylo sděleno, že vozidlo bylo zadrženo i s pachatelem

Vydal jsem se na místo činu.. po sebrání otisků, zajištění stop a nafocení jsem se spolu s příslušníkem PČR odebral na služebnu vše sepsat...
Pachatele jsem viděl, je to jakejsi Josef Šesták, známá firma. Byl vybavenej - jinak rozbil mi malej trojúhleník, vylomil zámek volantu a vykurvil spínačku.. a ukrad mi univerzální nožík z hypernovy za 150Kč

Vše mi bylo navráceno, a já pomalu pudu to dát do kupy...
Ponaučení: I když du na chvíli od auta pryč, vždy zamknu volant tyčí... a přidělám si tajný tlačítko na startování