Ot: Citroën Xm - rada

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 07.08.2008 do 09.08.2008, založil/a Honza "Bobr"
řadit dle data
14:04:54
09.08.2008
Honza "Bobr"
Já vim, je mi jasný, že to nebude etalon spolehlivosti jak 120 (sarkasmus), ale zase na druhou stranu, když by to bylo pěkný a v relativně dobrým stavu, tak vzhledem k tomu, že znám zdroj dílů, tak by bylo jasno.

U mě teď momentálně rozhoduje vnitřní prostor, to co mi nabízí XM mi bohužel v téhle ceně žádná škodovka nenabídne, Scorpio nechci, na starou S-klasse (W126) nemam a passaty sou předražený a hnusný jak noc.

Co se týče spotřeby, tak sem docela překvapen ohlasy u toho dvoulitru. Paradoxně prej vyjde líp ten 3.0 V6. A tak asi ten původně vyhlídnutý 2.0 padá, protože už je stejně pryč, jen někdo neudělal update stránek toho bazaru.

Teď koukám teda radši po 2.1 D nebo TD, to je v celku putna, hlavně ať je v gut stavu, závodit s tim nechci . . . nebo sem před chvílí našel 3.0 V6 v plynu, ale to by byla dost solidní provokace v mém okolí 1
11:59:46
09.08.2008
Borin - Král tuzerů
-> Honza "Bobr": Tohle auto vřele nedoporučuju...kámoš se do něj taky zamiloval...koupil ho a půl roku pohoda, ale pak během dalšího půl roku se mu komplet zesralo hydropneumat. pérování a vrazil do toho něco kolem 20 000 možná víc...reprase čerpadla, koule, pístnice a komplet rozvod...jak se na něco šáhlo tak se to sypalo...známej co dělá francouze tak říkal že na veškerý opravy maximální humus že za montáž a demontáž zadní nápravy si účtuje cca 6000 protože to je porod pomalu na celej den...taky co vím tak některý ročníky XMa max dost slušný prioblémy s elektrikou...stačí vyndat kastlik v palubovce u spolujezdce a zhrozíš se kolik tam uvidíš kilometrl drátu a různejch krabiček jak nasráno...rozhodnutí je na tobě...je to relativně starý auto takže se ti může stát něco podobnýho, ale taky nemusí...je to o náhodě...každopádně u toho hydropneumatickýho pérování bych se řídil heslem : co v autě není to se neposere 4 1
11:38:24
09.08.2008
Gabriel
já mám ZX. tam není žádnej vzduchovej měch ani nic podobného. ale myšlenky mít ZX je lákavá. jinak si myslím že u nich býval problém větší s řízením než s měchama. ty 2.O motory s mi líbí ještě teď. sice mají velkou spotřebu, ale jestli to nikdo nemusí řešit tak ten motor je ideální jak do města tak na dálnici. se spotřebou ale nepůjde pod 9l/100km. jestli tam je nebo není klima tak tu na spotřebě skoro nepoznáš. jinak XMek je na vrakovištích v celku dost tak nebude problém sehnat náhradní díly za pusu. a nové se dají sehnat taky. není to sice rodinné auto, ale sveze to celou vaši i cizí rodinu najednou.
00:46:22
09.08.2008
ventYl
ono to hydroneco asi bude fungovat, inac by si tahal prahy po ceste. pokial viem, tak starsie X* modely mali problemy s tym, ze pri dlhsom stani sa v pruzeni stratil tlak a auto si pri stani na obrubniku sadlo na zem, ale v neskorsich rocnikoch to mali vyriesene uz. v podstate to nie je bug, ale feature.
23:08:03
08.08.2008
PeterP136
ak mas prachy na servis alebo cas na svojpomocne opravy tak niet co vahat
19:32:08
08.08.2008
Honza "Bobr"
-> Bobesh: Co vkus, ale vejdu se tam, to je hlavní40
21:40:47
07.08.2008
Bobesh
-> Honza "Bobr": Příbuznej má stejnýho v dieselu a bez problémů,jinak máš vkus, dle mýho poslední líbivý Citroeni starý školy,taky bych ho bral.
19:01:40
07.08.2008
Martin2705
čau, myslim že do těhle vozů minimálně trochu vidí virťák "Tomhais", tak mu zkus napsat4
18:38:54
07.08.2008
Honza "Bobr"
Čaute kluci (a holky),

tak sem teď nějak bez vozidla a pokukuju po tomhle stroji. Tak se tady chci zeptat jesi to někdo někdy měl a jesi někdy čistě náááhodou neví co a jak a kde se mám podívat, kde poslouchat atp.

Když tak jednalo by se o model 89' (jo, je to starý), 2.0 prej 16V (97kW), komplet el. výbava (jo, vim že se to bude srát) byl by to hatch a má to tu věc . . . jak se to . . . hydrotento něco. Ale active to asi neni. 1

Díkes 40
Extreme Tyres