, hoši, hoši. Kouknu sem a vidím že se to zvrhlo v řádnou bitku.
Až se uvidíme (poznamenávám si jména) tak dostanete všichni jezdeckým bičíkem na pérdel. 

má spousta lidí co chce poslech kvalitní muziky - takže bych byl rád kdyby jsi se do mě nenavážel - já Ti taky neříkám, že jsi nezi náma zajíček (myslím jako nový)...

. Jinak má Tunerek II pravdu s tím, že CD si přehraju i na soustruhu, kdežto MP3 ztuha. A připlácet za jukebox do káru takovejch peněz aby mi to přehrávalo MP3 je taky zbytečnost. Navíc když je utrpení to stahovat a nahánět na I-netu. Akorát si s tím přitáhne čovek nějaký sraky na comp. Zaplatí se 3 prdele dukátů za dobu připojení modemem a bez ISDN je to vlastně peklo stahovat. Ale to neznamená že to budu odsuzovat. Tak zkuste vymyslet nějakej svůj zázračnej formát. 

),taxe Ti to zdá normální.Ale pokuď je Ti to známá a blízká muzika,tak Ti ty detaily chybí,neříkám,že pálení
nekazí jejich zvuk,ale MP

. To jsem u nás v kraji ještě neslyšel. hehe. Když si to frkneš do přehrávače tak budeš spokojenej. Samozřejmě když si pak dáš CD nebo to porovnáváš tak to poznáš (pokud máš trénovaný slech). A taky záleží jakou to má kompresi.
. Mordijééé. Ve špedici už nějakej ten pátek dělám, ale tohle nemá s dopravou nic společnýho. 

CD dnes stojí 10 - 15 Kč a nevidím důvod proč prznit zvuk už od podstaty špatného CD formátu a navíc nemít možnost si to kdekoliv přehrát!!! CD kam si přinesu, tam mě ho přehrajou, ale kdo má dnes stolní CD přehrávač s MP 3 dekodérem, nebo autorádio s MP 3??? asi málokdo s Vás CO????
,jedině tak na mluvený slovo,aby se tam těch keců vešlo víc a voóóó tom to je.

asi tak mě je když to slyším...

.

. A to.... ehm.... leda že bych na firmu
? Skopčáci maj prachů dost a když by si Jiží stahnul pár písniček, tak se nemůže nits stát, ne ?
. Odkud taháš ?