Letiště Milovice

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 31.07.2008 do 02.08.2008, založil/a Kloggie
řadit dle data
13:06:25
02.08.2008
Kloggie
-> rolls: jo a taky mi to došlo až pozdějc. Zkrátka, když jsme na sebe koukali tváří v tvář tak jsem ani nepřemýšlel co a jak a jeli sme, pak ale když je člověk v klidu tak mu dojde co to bylo zač a že o nic nešlo.
13:03:37
02.08.2008
Kloggie
-> rolls: Jasný to mi potom došlo, že sem neviděl jmenovky a výložky a už jenom to že neměli helmy bylo divný, navíc by byly uzavřený veškerý komunikace a těch vojáků by tam asi bylo víc. Ale mojí holku to docela vyděsilo, ta to prostě nepozná. Navíc dneska neni problém sehnat pistoli, nebo sampika s ostrejma, tak jsem to nechtěl testovat - radši jsme jeli pryč.

Jinak poslední info co jsem zjistil o Milovickým letišti, tak prý z něho chtěj udělat cargo letiště pro středně velký letadla a provoz malých osobních letadel a aerotaxi. Ale je to prý zatím jenom ve fázi studií a spekulací - nicméně okolo plochy jezdily bagry a valníky. Tak nevim, asi zase nějaká spekulace s pozemkama...
17:03:38
31.07.2008
rolls
-> Kloggie: no z armady urcite neboli4
14:59:29
31.07.2008
Luky
On ten areál částečně patří Milovicím a částečně ještě nějaké jiné obci. Když jsme tam prvně jeli Rally Sliperry, taky tam byly nějaký drobný rozbroje kuli tomu
14:21:27
31.07.2008
m8rinek
jo jo když se tam jel Winter cup tak tam nějaký čurdové s pistolkama taky běhali...
13:57:25
31.07.2008
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Kloggie: ty maskáče to mohli být jen nějaký kluci co si šli zahrát airsoft, jezdí se tam dost často trochu si zastřílet ale jen kuličkama... opravdový vojáci by na vás samopalama nemířili. 4 Ty zábrany tam mohla dát třeba obec, asi nechtěl aby se tam jezdilo nebo s tím areálem má někdo nějaký plány.....
12:22:44
31.07.2008
gabo000000 - zrušená registrace
-> Kloggie: nerpijemne
12:21:06
31.07.2008
Kloggie
Byl jste tam teď v poslední době někdo? Já tam byl včera a všude nový závory a betonový bloky, dá se tam buď jenom na mašině, nebo pěšo. Na plochu se vůbec nedá dostat. Mladá tam jezdila - učila se řídit - a u jednoho takovýho velkýho baráku jsme potkali skupinku individuí v maskáčích se samopalama a pistolema v rukou, na dotaz jenom kývali a nic neřekli, tak jsme radši jeli pryč. Já bych ani neřek že byly z AČR, ale tak nebudu testovat jesli maji ostrý nebo jenom plynovky, že - navíc mojí přítelku to docela vyděsilo, když na ní začali mířit samopalem... Jako před 14ti dněma to tam bylo v poho, normálně se tam dalo chodit, na dráze jezdili paraglajdy s kárkama a pod. Nikde nikdo. A teď?? Šílený
Extreme Tyres