-> Jozka: Chápu, ale kdyby jsme zlaté pravidlo "co neubrzdíš, to neukecáš" brali doslova, pak se budeme po třeba 2.třídy silnici ploužit 30-60km/h a ani tak nebude jistota. Viděl jsem desítky možná stovky případů, kdy jistě jinak vzorný občan-řidič (selektivně dodoržující ustanovení silničního buzerzákona) zastavil svoje auto na místě, kde by to normální, mozek používající driver, neudělal. Nějčastějc jsou to bohabojní občané, co ve strachu z porušení tabu držení mobilního telefonu za jízdy (jaká hrůza! :) zmateně zaflekujou kvůli prvnímu zazvonění jejich bubláku. Dementey(-tky), co jsou schopný troubleshootovat píchlý kolo v levý pruhu dálnice netřeba zmiňovat. atd.
Jinak ten příklad s "černou šmouhou" co anihilovala při interakci s Tatrou je tak trošku extrém. Řeč je pokud vím o "rozumným" překračování paušálního limitu (řekněme o rámcovým dodržování :) a ne o ježdění "2. harmonickou" limitu a vejš.
-> P@nis: "křehkejch životů" jsem se v šade něco navozil, ale s tvým závěrem o limitech bych si dovolil polemizovat. To je totiž jeden ze spousty bludů vydatně živenejch medii, že překračování limitů automaticky znamená silniční pirátství, agresivitu, hulvátství a kdovíco ještě

Ty popisuješ střet s kokotem, kterej se neumí chovat, je agresivní a moc si s dopadem svojí jízdy na okolí palici neláme. Takovouhle patálii ti ovšem stejně s úspěchem přivodí i sváteční řidič(ka), kterej sice preventivně jede 40, ale situace kolem něj je mimo možnosti jeho CPU.
To se stalo několikrát s "baby on board" i mě. Když na šestý hodině zmerčím nějakýho mladýho-neklidnýho, aspoň vím s kým mám tu čest a jsem připravenej (myšky, riskantní předjíždění...), proti naprosto nečitelným "věčným začátečníkům" obrana neexistuje :)