hificar

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 08.06.2008 do 08.06.2008, založil/a Vins - zrušená registrace
řadit dle data
15:57:07
08.06.2008
MerHanz
-> Vins: to věřím, ale co sem bral něco třeba z Ahifi, tak tam sem na všecko čekal ještě dýl, pač se porát vymlouvali a to dost otřepaně
15:52:14
08.06.2008
Vins - zrušená registrace
-> MerHanz: já tam asi zkusim v pondělí ale sere mě to,už se na to těším a pořát nic mi nepřišlo...
15:48:50
08.06.2008
MerHanz
tak normální chování to určo není.Když sem tam objednával cokoliv, tak nebyl problém, ale cokoliv sem se snařil řešit po telefonu
15:41:08
08.06.2008
Vins - zrušená registrace
Ahoj,tak sem si objednal od hificar.cz set (basák se zesilovačem) a vše bylo v pohodě a za dva dny my napsali mejl že toto zboží nemaj na skladě ale že je objednané,to by tak nevadilo ale tak za dva tejdny mi znova napsaly že bohužel toto zboží už nebude k mání a tak pro mě vytvořily novou nabídku též od JBL ale o lepší kvalitě setu a cena byla poměrně stejné(+100 než u toho mynulého setu),tak jsem jim odpověděl na mejl že o nabídku mám zájem a že to beru ale problém je v tom že už to trvá čtvrtej tejden a objednané zboží nikde,psal jsem jim mejla ale nikdoi mi neodpověděl,sem tam registrovanej a už jsem od nich bral zboží zhruba za cca 15tis. Kč a vše bylo v pořádku...Co si o tom myslíte???Je to normální se takto chovat k zákazníkovi???9
Extreme Tyres