skoda ze to nevizera aj teraz tak

prohledat
24 příspěvků (zobrazeno 1 až 24) od 05.06.2008 do 08.06.2008, založil/a PRPKO-Bez auta
řadit dle data
23:36:03
08.06.2008
David29
-> 125l a nebo taky GRED: ... dokud si neuměl chodit a krást, že? 3
21:03:53
08.06.2008
gred
-> sliwowitz: aa´uzemnovací pásky to mělo dřív u nás v ulici 1 auto ze 2 nebo 33
20:04:29
08.06.2008
Risan
-> PRPKO: Hele, to je moc pěkný, že Ty máš rád škodule také, aké sú, ale měl bys si všimnout, že na světě nejsi sám. Kvůli Tvým onanistickým fantaziím budeš nutit mít škodovku lidi, kterým jsou škodovky šuma fuk, zato by rádi jezdili rychle, tiše a pohodlně, nejsou zvědaví, aby je ráno vzbudil ryk sousedova auta nastartovaného na sytič a když jdou po ulici, nechtějí mít plynovou masku a špunty v uších.

Kdybys pořádně četl, co jsem napsal, věděl bys, že nemám nic proti uchování historie, ale v masovém měřítku dnes škodovky provozovat je kravina. Jednak lidi sami chtějí modernější auta, ale hlavně, od doby, kdy stopětky a spol. vznikly, došlo k dost radikálním změnám v počtu aut na silnici.

Pokud jde o radost dětí, kde bereš tu jistotu, že je zrovna tyhle auta budou tak přitahovat? Pro ně taky nemusí znamenat vůbec nic. Jseš Ty snad odvázanej z toho, v čem jezdil Tvůj otec nebo děda? Máš takový auto? Já teda ano, ale drtivou většinu mých vrstevníků to vůbec nezajímá.
11:49:36
07.06.2008
UltraFan.
-> sliwowitz: Ja uzemnovaci pasek mel na sve skodovce:) samozrejme ze sem ho hned sundal protoze je to hrozny ale mam ho jeste v garazi...je na S120
09:18:14
07.06.2008
U-Geen
-> sliwowitz: vidis... nedavno jsem videl po dlouhe dobe uzemnovaci pasek. Mela ho felda (nova) pridelanej na zadnim narazniku zhruba ve vysce te listy (zvenku) a tak, ze se nedotykal zeme (asi o 5cm) ... moc peknej tuning :-)
01:20:13
07.06.2008
sliwowitz
-> Risan: noo... zasa aj ten dobovy tuning je celkom zaujimava tema... tym mam na mysli napr. stity na predne okno a fialove lampicky proti oslneniu, virniky na prednu kapotu, uzemnovacie pasiky proti statickej elektrine a podobne tuningove kraviny z doby davno minulej... :)))
21:00:24
06.06.2008
Jožynek
Zaujimavé ale je ze vzdy ked pride na slovo VRAK tak automaticky sa hovori o shade...akokeby tych "vrakov" nebolo viac a ineé8
19:48:57
06.06.2008
gred
-> Kuladmin: 47
19:20:11
06.06.2008
Jožynek
-> Kuladmin: 47 47 mas recht47 47
19:16:17
06.06.2008
Kuladmin
No ono je si hezky ze uz aby ty ve spatnym stavu byly pryc to je pravda ale mam pocit ze vic nez skodovek tady jezdi vic zahranicnich pixel a srotu v jeste dezolatnejsich a zalostnejsich stavech a co hur maji celekm oproti shade silny motory takze s tim litaj jak magori a vubec je nezajima ze to napr nebrzdi tahaj vejfuky zasebou pozemi (to se u shade nestane 3 ) apod. Takze si myslim ze je horsi ze se sem vic vraku natahalo a dodam jen zlaty skodovky.
17:12:44
06.06.2008
gred
mě by to ani nějak nevadilo ,já sem takovýhle parkoviště nezažil...nový škodovky atd...6
15:11:17
06.06.2008
Mr.Lumpy
-> PRPKO: jako malej capart sem se něco najezdil ve škoduli jako zavazadlo ale neřekl bych že jsem si to nějak úžíval - v létě vedro jak prase v zimě byl problém nastartovat a teplo až po nějakých 5 - 8 kilometrech... zase na druhou stranu vzadu nebyly pásy takže jsem tam pobíhal málem i po stropě 3
14:48:25
06.06.2008
PRPKO-Bez auta
Risan ked chceš kúp si nejakú novu hondu čo nepočuješ motor a nehrzavie lebo je z laminátu mam rad škodule také aké sú či vypúštajú tony co2 alebo nie treba ich zachrániť aby sa aj naše deti mali takú radosť z vozenia na týchto autách179 179
14:47:33
06.06.2008
UltraFan.
zaplat panu Bohu ze to takhle uz nevypada
14:46:25
06.06.2008
David29
-> PRPKO: Jakej výzam má, že v jednoum příspěvku je jeden text asi 3x? 3 3 3
14:39:55
06.06.2008
PRPKO-Bez auta
No a až ta doba přijde, tak se budou všechny ty dnešní laminátový spoilery utrhávat a zahazovat a vytažený blatníky odřezávat a za drahý peníze vyklepávat z tabule plechu repliky původních lemů, poněvadž originály už nebudou. Protože jedině původní stav bude mít cenu a všechny ty tuningy budou totálně out.No a až ta doba přijde, tak se budou všechny ty dnešní laminátový spoilery utrhávat a zahazovat a vytažený blatníky odřezávat a za drahý peníze vyklepávat z tabule plechu repliky původních lemů, poněvadž originály už nebudou. Protože jedině původní stav bude mít cenu a všechny ty tuningy budou totálně out.No a až ta doba přijde, tak se budou všechny ty dnešní laminátový spoilery utrhávat a zahazovat a vytažený blatníky odřezávat a za drahý peníze vyklepávat z tabule plechu repliky původních lemů, poněvadž originály už nebudou. Protože jedině původní stav bude mít cenu a všechny ty tuningy budou totálně out.No a až ta doba přijde, tak se budou všechny ty dnešní laminátový spoilery utrhávat a zahazovat a vytažený blatníky odřezávat a za drahý peníze vyklepávat z tabule plechu repliky původních lemů, poněvadž originály už nebudou. Protože jedině původní stav bude mít cenu a všechny ty tuningy budou totálně out. dikkkkkkkkkkkkkkkkkiiiii
09:07:26
06.06.2008
vaclav785
-> Nwkt: hamty hamty ať mám víc než tamty3 3 3
08:58:23
06.06.2008
Nwkt
-> Risan: A proto se musíme zásobit origo dílama 1
08:56:00
06.06.2008
Risan
No a až ta doba přijde, tak se budou všechny ty dnešní laminátový spoilery utrhávat a zahazovat a vytažený blatníky odřezávat a za drahý peníze vyklepávat z tabule plechu repliky původních lemů, poněvadž originály už nebudou. Protože jedině původní stav bude mít cenu a všechny ty tuningy budou totálně out.
14:56:46
05.06.2008
U-Geen
-> Risan: presne tak... plac po starych vracich co se tu obcas ozyva, skutecne nechapu.
14:39:02
05.06.2008
Majkl
Souhlasim s Risanem. 99% skodovek ktery jsou na silnici jsou v ubohym stavu a akorat se za ne stydim. Az tyhle vraky vodhnijou na kompost tak teprve se budu radovat z kazd skodovky na silnici.. ale to cekam tak za 5az 10 let..
14:00:03
05.06.2008
itchy
-> PRPKO: Ze si si ty nepozrel ten pravopis, nezbednik jeden, priznaj sa5
13:51:57
05.06.2008
Risan
Jako že "škoda, že teď není tak nasněženo, jako na tom videu?" Nebo "škoda, že dneska všichni nejezdí starýma hlučnýma a pomalýma autama s obrovskými emisemi?"

Tak můj názor je, že pokoukání na pěknou stopětku je právě proto tak fajn, že mizí a je jich čím dál míň. Aut na silnicích ale obecně přibývá dost velkým tempem a já osobně jsem rád, že jsou tišší, rychlejší a s nižšími emisemi. Ona to není žádná slast, žít u frekventované silnice ani dnes. Ale kdyby po těch silnicích jel nepřetržitý proud vykopávek ze 70. a 80. let, tak to bude u nás v každým městě vypadat jak v Číně nebo v Indii - randál a smrad. Pomlčím raději o bezpečnosti (posádky i chodců), o pohodlí cestování a komfortu údržby.

Myslím si, že až opravdu stopětky, žiguly, trabanty a podobná havěť nadobro zmizí z našich cest, teprve pak budou opravdu doceňovány, teprve pak budou ty, co se dochovají, skutečně zajímavými auty.
13:29:18
05.06.2008
PRPKO-Bez auta
Extreme Tyres